Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volvo S40 1.9 vélemények?

Volvo S40 1.9 vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem nagyon megtetszett a külseje es a belseje is ennek. A színe is szép az ára is jó. Valaki tudna mondani, hogy miért jó vagy éppen rossz választás? Első autó.

2016. aug. 5. 13:27
 1/3 JulesTS ***** válasza:

Szep es jo auto. Mitsubishi Carismaval egy alapon Hollandiaban keszult. A kuszob es a hatso sarvedoiv hajlamos rohadasra. Paromnak Carismaja van, magamnak ilyet (S40 1.9T4 vagy 2.0T) is neztem, de kalandvagyo vagyok es 156-os Alfa lett...

A dizel es az 1.6 benzin Renault motoros es valtos. Ebben viszont Volvo motor van. A 18 ev es 136ekm oximoron kifejezes egy hirdetesben szerepeltetese megmosolyogtato. Innentol kezdve, nem szabad feltetel nelkul elhinni semmit sem az eladonak. El kell menni es alaposan megnezni, foleg a motor, turbo, valto, kaszni epseget. Ha ezek rendben vannak, akkor en csak ajanlani tudom.

2016. aug. 6. 09:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem se az olajzöld szín nem tetszik, sem ez a bézs-belső. Régifajta S40 ez még abból is a ráncfelvarrás előtti. Ebből következik, hogy csak 4 fokozatú az automata váltója (későbbiekben 5 fokozatú). Ez a gyenge pontja is, cserélni kell a váltófolyadékot és időnként átmosni ami nem olcsó. Meg hát a turbó középrész is kb 120 ezrenként csere. Ez most vagy egy alighasznált garázsos példány, vagy egy autókozmetikában több tízezerért kisuvickolt példány. Mindenesetre a 136ekm nagyon gyanús. Aztán lehet hogy tényleg valami nyugdíjasé volt aki csak nyaralni járt vele, de nagyon le kell kérdezni márkaszervizben.

Az ülésfűtés és a tempomat kimaradt az extrák közül ebből a példányból ...

2016. aug. 7. 07:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ment a zöld kéz!
2016. aug. 8. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!