Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Korlárlan A jogsi előtt...

Korlárlan A jogsi előtt felesleges az A2?

Figyelt kérdés
Most leszek 16 és A1ből most lett meg a kresz. Eddig is volt AM jogsim és egy aprilia rs 50esem. Most vettem meg az A1hez az aprilia rs 125öst. Nagyon jó kis motor, jól húz, gyorsul, magas végsebesség, 125ösben a legjobb. 21kw-os a gépsárkány szóval nem tudom megérni-e elmenni elötte a 35kw-os jogsira. Ezzel az A1-gyel 2 év múlva mehetnék már korlátlan A-ra. Ha meglesz az A szeretnék magamnak egy suzuki hayabusát vagy gsxr 1000est, de én nem szeretnék donor lenni es tudom hogy ezek a gépek nem játékszerek, szóval lehet elotte jobb lenne ha egy évig lenne egy suzuki 500asom? Vagy az rs után annyira nem erős váltás vagy mindenképpen kéne egy kozepkategorias gépsárkány? 170cm vagyok es nem hiszem hogy még növök. A hayabusa így teljesen felejtős vagy kellő odafigyeléssel es gyakorlással tudnám uralni a motort?
2016. aug. 5. 15:01
 1/6 anonim válasza:
Szerintem nem felesleges mert így is szerzel tapasztalatot a egy erősebb motorral, de ez rajtad áll, hogy mennyire szeretnél egy nagyobb cm3-is motorral menni :)
2016. aug. 5. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel elég drága egy ilyen jogsi, azt mondanám hogy inkább egyből korlátlanra menj. Viszont nem kell egyből Hayabusát venni.
2016. aug. 5. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Megakadt a szemem a második sor végén a 21kW-on.

"A1" kategóriás jogosítvány fogalma: Nemzetközi kategória. A 125 cm3-t, 11 kW teljesítményt ÉS a 0,1 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár, továbbá motoros tricikli, amely teljesítménye a 15 kW-ot nem haladja meg.

Hogyan vezetsz te A1-el 21kW-os gépet?

2016. aug. 5. 21:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Az aprilia rs 125os gepek amikor kijonnek a gyarbol le vannak fojtva 15kw-ra, de ezt egybol kiveszik belole, es azt hiszem eleg annyi hogy 125os legyen vagy akar lehet 200as is de15 kw alatt legyen
2016. aug. 5. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:

A 15kW a triciklire vonatkozik.

De jól írtad, kiveszik a fojtást. Ez így jól hangzik, jobban megy, de ha balesetnél kivizsgálják a részleteket, kemény büntetésre számíthatsz. Reméljük, nem lesz ilyen.

2016. aug. 5. 22:50
 6/6 A kérdező kommentje:
A törzskönyvben a forgalmiban is a1 kategoria van és az aprilia oldalan is. Ma a biztosito latta a 21kw-ot es lett ra biztositas szoval ebbol nem hiszem hogy gond lesz.
2016. aug. 5. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!