Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A nagymotorral közlekedők...

A nagymotorral közlekedők miért érzik úgy, hogy az egész út az Övüké?

Figyelt kérdés
tegnap majdnem elgázoltam egy motorost autópályán, aki a semmiből jött hátulról sacc/kb olyan 200-220-al. nem érzitek át azok a kedves motorosok, akik ennyire húzzák neki, hogy mennyire idióták vagytok?? hogy egy ilyen figyelmetlenség az életetekbe kerülhet? ha elütöttem volna a jóembert akkor szerintem még én lettem volna a hibás, hogy nem néztem a bal tükröt mielőtt belső sávba húzódtam volna. pedig néztem de ilyen sebességnél k.....a kijöhet úgy a pillanat, hogy nem veszi észre sofőr, én az utolsó utáni pillanatban mentem vissza. kint volt a bal index is.. VICC

2016. aug. 5. 05:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mindig a másik a "barom". Úgyan hiába mondod, mert mindd ketten hibásak vagytok. Te lehet elnéztél balra, sávváltáskor és megsaccoltad a sebességét, de ekkora sebességet nehéz saccolni már. Illetve te is jelezhetnél időben. Én mint motoros van, hogy a kezemet is kirakom sávváltáskor, hogy ha véletlen nem látnák az indexem, és minden kanyarodáskor ott van bennem a rizikó, hogy nem veszi észre. Szerintem benned ez nincs, nyílván te vagy az autós, te vagy a nagyobb...
2016. aug. 5. 17:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

mögöttem egy kisbusz jött amögül lőtt ki a kedves versenyző.."

Krúzoltok a külsőben a kamionok között 90-nel, aztán a motoros 20 méteren felgyorsít 200-ra!

Korábban a "semmiből" jött, most meg már kettővel mögüled.

Össze-vissza hazudozol, döntsd már el, hogy volt!

2016. aug. 5. 17:54
 13/15 anonim ***** válasza:
49%

Autót, motort szintén vezetek.

Sávváltáskor sokszor nem elegendő az irányjelző, mert a holtteret csak a fejed elfordításával tudod ellenőrizni.

Ha a sávváltáskor egy motoros elé mész -jóval lassabban, mint ahogy ő halad, és felborítod, 200-nál ritkán élik túl az esést. Ez "gondatlanságból elkövetett..." bármi, amiben Te leszel a hibás, még akkor is, ha a motoros száguldozott.

2016. aug. 5. 21:36
 14/15 A kérdező kommentje:
ja, hazudozok :D az a baj, hogy hiába a sok halálos motorbaleset, mindig lesznek újabb önkéntes halottak
2016. aug. 6. 04:49
 15/15 A kérdező kommentje:
biztosan van olyan hozzám hasonló autós aki nemcsak majdnem megszívta miattuk..
2016. aug. 6. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!