Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51b fullad?

Simson s51b fullad?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a gondom, hogy időnként fullad és olyankor ha elzárom a benzin csapot akkor vissza áll. A súbertű a középső állásba van. A benzin szint pontosan ott van ahol kell neki. A gyertya korom fekete volt a szép őzbarna helyett. Esetleg az számít e hogy az előirt 68 as fúvóka helyett 72 es van benne?

2016. aug. 3. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdésben a válasz. Tűvel vegyél el anyagot, meg egyel kisebb hőértékű gyertyát tégy bele
2016. aug. 3. 21:08
 2/6 A kérdező kommentje:
És akkor ha lentebb lévő rovátkába teszem akkor kap kevesebbet? A tű feljebb kerül ugye? Ezt a tűs dolgot kicsit nem értem pontosan de szerintem igy kell. Gyertya az brisk van benne eddig tökéletesen ment nem tudom mi ütött belé. 50 es gyári léttére viszi a 70 et.
2016. aug. 3. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
A tűn a lemezkét feljebb tegyed, hogy jobban elzárja a fúvókát.
2016. aug. 4. 18:45
 4/6 anonim válasza:
72-es az a gyári fúvóka, szóval az teljesen jó. Szerintem a gyertyával lesz gond,milyen Brisk van benne, hanyas?
2016. aug. 4. 23:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Brisk super n17c van benne. De tegnap beleraktam egy ngk b8hs-t de ugyan az. De az az érdekes, hogy hidegen fél rugásra is indul de melegen már gondok vannak. Én a gyújtó tekercsre és a kondira gyanakszok mennyibe kerül nek ezek?
2016. aug. 5. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Melegen elmegy a gyújtás? Ha nem, 7-es gyertya és kevesebb anyag.
2016. aug. 7. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!