Simson s51b fullad?
Figyelt kérdés
Szóval: új dugó, gyűrű, henger, megszakító kalapács, gyújtó tekercs a gyertya szépen kivan égve őzbarnára. indul pöcre hidegen, melegen. és akkor az lenne a probléma, hogy ha megyek vele egy kört és megállok lecsökken az alapjárat annyira hogy ha gázt húzok először durrog és utánna pörög fel meg olyan mint ha le akarna állni egy pillanatra de kipörög rögtön. ha elzárom a benzin csapot akkor szépen vissza áll. Karburátor új súber tű új középső rovátkába van. 72 fúvóka új főfúvóka is új és az úszó is új benne viszont én az úszóra gyanakszok mert ha kicsit megbillentem jobb oldalra akkor a túlfolyón elkezd csepegni a benzin. ezek szerint lyukas lenne?2016. júl. 27. 22:30
1/3 A kérdező kommentje:
bocsi ha kicsit hülyén fogalmaztam csak siettem.
2016. júl. 27. 22:32
2/3 anonim válasza:
Karburátort állítsd be úszószinten állíts szerintem az a hiba vagy a főfuvókát cserélgesd
"ha kicsit megbillentem jobb oldalra akkor a túlfolyón elkezd csepegni a benzin. ezek szerint lyukas lenne?"
A túlfolyó azért van xd
3/3 A kérdező kommentje:
Az addif rendbe van de negy úgy billentem meg hogy lefektetem hanem épphogy szerintem csak több benzint enged mint amennyit kellene egyébként az előző szimóm is ezt produkálta akkor az úszó volt lyukas.
2016. júl. 28. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!