Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Újabb autókba miért raknak...

Újabb autókba miért raknak egyre gyengébb klímát?

Figyelt kérdés
Csak 1 pl, régebbi mk3-as mondeo iszonyatosan hűtött , az újabb mk4 pedig alig. És több autóban is ültem, mindben ilyen volt. De ültem pár éves a4 audiban is és ott se volt nagy hideg hiába tekertünk mindent a leghidegebbre. De középkategóriát is nézhetünk pl a mk1 fucus jegesre tudott hűteni, bár focusból nem próbáltam újabbat de más márkának hasonló méretű autóit igen és szinte mindben gyenge volt a klíma.
2016. aug. 3. 11:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hát ha belegondolunk hogy csak maximum 3KW a teljesítménye az csak szaros 4LE lenne nem? 150LE az én kocsim és 330NM nyomaték,de megérzi ez is.Értem én,hogy alacsonyabb fordulaton kevesebb a LE,de a 3KW-ot kevesellem.
2016. aug. 21. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!