Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen árban lehet egy bal...

Milyen árban lehet egy bal hátsó ablak, plusz csere egy b5ös passatban?

Figyelt kérdés

2016. aug. 2. 18:07
 1/2 Mosqu!to ***** válasza:

Hali!

Egy bontott üveg általában olyan 6-8000 Ft között mozog,bár bontója válogatja (és persze van,hogy a megye se mindegy!),az új üveg nem tudom mennyit kóstál...

És ezen felül még ugye jön a szerviz munkadíja,ami megint egy jó pár ezres,tekintve,hogy egy német autóról van szó...(legalábbis itt felénk a szervízbe,szét van szedve a dolog. a 4 "nagyobb" német márka feláras (vw,audi,merci,bmw) ) és szerintem 1-2 óra alatt meglehet oldani! :)

2016. aug. 2. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem tavasszal mikor kitörték (Mitsubishi) akkor alaposan körüljártam ezeket a dolgokat. A gyári üveg 38 volt (jobb hátsó) , az utángyártott pedig 6 ezer. A munkadíjra 6ezeret mondtak, amit soknak találtam. Így elvittem fóliáshoz (mert előtte is volt rajta fólia, szóval kellett rá mindenképp) és 3 ezerért berakta úgy h a fólia is rajta volt :)
2016. aug. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!