Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Caddy 2008 évjárat ablakmos...

Joe.38 kérdése:

VW Caddy 2008 évjárat ablakmosócsövét cserélte már valaki?

Figyelt kérdés
Abalakmosó motortl cserélném! Mivel a gépháztetőnél eltört. gyári gégecső. Nem az igazi. Merev. Ugye a gépháznál a felnyílás következtében mozog. Ott hajtva is van. gégecső ugye nem törik meg. Ha egy benzincsövet teszek rá, vagy egy szilikon csövet az megtörhet. hányas átmérő cső kell? Egész a tartály motorjától, Lehet? Megoldható? Van a tartálynak azaz motornak csücske, Rá lehet húzni bilinccsel? hogy csatlakozom a motorháztető fúvókáihoz? Mivel úgy láttam egybe van öntve a műanyag. Netán maga az ablaktörlőre ahogy LADA -s időszakból oda rögzítem (ha gumicső, hisz mozogni fog nyakba a gumi nem törik, bírja a mozgást. T idomot hisz egy cső jön, kapok, T idom kell, hisz egy cső megy két ablaktörlőre, ha spricnit kiiktatva vezetem oda.

#ablak #cső #spriccni #csere. Caddy
2014. dec. 23. 17:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!