Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy zajlik egy BMW vásárlása?...

Hogy zajlik egy BMW vásárlása? Lent.

Figyelt kérdés
Minden álmom egy X5-ös BMW. (De egy átlagos magyar fizetésből nyilván nem lesz soha az életben) Valamelyik nap rámentem a bmw.hu-ra és a konfigurátorban összeállítottam egy nekem tetsző modellt. (Választottam színt, csomagot, kereket, minden ilyet) Kijött egy laza 22 millió forint. Na most ha nekem lenne ennyi pénzem és meg akarnám venni ezt az összeállítást, akkor leadok egy rendelést, a BMW megcsinálja én átveszem és kész? Vagy erre nincs mód hogy a saját magunk által összeállított autót kapjuk meg?

2016. júl. 31. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyjából így megy, ahogy leírtad.
2016. júl. 31. 20:52
 2/9 anonim válasza:
Gondolom előre kell fizetni. De egyébként ez úgy van, hogy mire az embrr össze tudná szedni az árát, addig màr az x12-es is kijön
2016. júl. 31. 20:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nyilvn ez csak egy elméleti kérdés volt. Bár nagyon jó lenne, sajnos nincs rá mód hogy meg tudjam valósítani
2016. aug. 1. 02:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egész visszafogott voltál, össze lehet konfigurálni 48 millióért is.
2016. aug. 1. 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira így van hogy én mikor A Peugeot Partnert rendeltem , mindent úgy írtak fel a megrendelő lapra. És csak 100000 előleget kértek. A szín, a légzsákok, az ajtók darabszáma, vonóhorog, rádió, mind olyan lett amilyet én akartam. Akkor a Bmw is felveszi így a rendelést.
2016. aug. 1. 11:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű embereknek van tele a használtautó 8-10 vagy 10+ éves X5-el, emberi áron :)
2016. aug. 1. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Megrendeled az autót, kifizeted előre az egészet, majd értesítenek 3-6 hónapon belül, ha elkészült az autó!

Egyediségtől függ, hogy mennyi idő alatt kapod meg. Ha valamelyik partnernél van egy pont olyan, mert mákod van, akkor 1-2 héten belül élvezheted.

Ha a szalonban ahol vagy, pont áll egy olyan, akkor 3 munkanapon belül viheted.

2016. aug. 1. 16:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon elképesztő érzés lehet leadni a rendelést, várakozni, aztán átvenni.. :)
2016. aug. 2. 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Amikor kijött a porsche 918 spyder, egy magyar ember bement, letette a kb 250 milliót az autóra, majd több, mint 2 év után tudta átvenni, mert olyan sok megrendelés volt rá.

Na ez a nem semmi szerintem, hogy ilyen összegnél is van, hogy ennyit kell várni.

2016. aug. 19. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!