Hogy zajlik egy új autó vásárlása?
Figyelt kérdés
Szalonból, saját igények szerint kialakított autóról van szó. Hogyan és mennyi idő alatt zajlik le egy vásárlás?2015. jún. 8. 12:38
1/13 anonim válasza:
Ha készpénzed van,szinte pillanatok alatt
2/13 anonim válasza:
Feltéve, ha ott a szalonban az az autó, amit akarsz, bár a "pillanatok alattot" akkor sem hiszem. Ha le kell gyártatni, akkor előleg befizetése után kezdik a gyártást. Nekünk közel 2 hónapot kellett várni egy alapmodellre. Mikor megérkezett a szalonba kifizettük a a teljes árát, majd 1 hét múlva levizsgáztatva, forgalomba helyeztetve, biztosítást megkötve rá (ezeket a szalon intézte), hazavihettük a kocsit.
3/13 A kérdező kommentje:
Készpénz és nem lesz ott az autó. Nem nagyon keresett modell Mo.-n szóval remélem 2-3 hónap alatt tényleg meglesz. Köszi a válaszokat!
2015. jún. 8. 13:28
4/13 Tomcatters válasza:
Én anno rámentem a márka honlapjára.. ott van egy opcio h autó kiválasztás kiválasztod ugye marka adott pl honda.hu
itt kivalasztod a modellt utanna benzin vagy diesel utanna köbcenti utanna szín ,felnik belsőkarpit felszereltseg... st elkeszited elküldöd felveszed telefonon a kapcsolatot az egyik ugyintezővel megmondod azt az autot allitottad ossze es azt szeretned,vagy bemesz a szalonba, es ugyan ezt szemelyesen elintezed ... Nekem is kb 2 honapot kellett varni mire megjött ... vagy volt lehetoseg helyben bemutatoautot v teaztautot vasarolni par ezer km el joval oocsobban :)
5/13 anonim válasza:
Megrendelés után 2-3 hónapot kell várni.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2015. jún. 8. 13:45
7/13 Tomcatters válasza:
Egyébként azt meg kérdezhetem,hogy milyen a kiszemelt gép ha nem vagyok tul indiszkrét? :)
8/13 A kérdező kommentje:
BMW Z4 20i :)
2015. jún. 8. 13:50
9/13 anonim válasza:
Nekem 2 hete hozták szalonból a motorom (nem tudom ilyen ügyben van-e különbség motor és autó között). 1hónap+1hetet vártam rá.
10/13 Tomcatters válasza:
Z4 :) Itt a jó idő :) Jó kis gép grat hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!