"Kovács" Ernő kérdése:
Simsonon nincs szikra. Miert?
Figyelt kérdés
Simson s51b, megszakitos gyujtassal, eloszor elkezdett kihagyni, utana meg is allt, es azota nincs szikra. Olyan mintha trafo hibas lenne, de masik motorrol leszedett mukodo trafoval sem jo. Ha a gyujtastol jovo vezeteket testhez erintem, akkor ott van szikra, de gyertyán mégsincs (jó a gyertya). Szóval a trafóig minden rendben, de utána mégsincs szikra, pedig jó a trafó. Miért?2016. júl. 31. 20:26
1/5 anonim válasza:
Gondolom másik gyertyapipával is próbálkoztál.
2/5 anonim válasza:
A trafó másik lába le van testelve? A jelek alapján az lazult le amikor kihagyott, majd végleg leszakadhatott.
3/5 A kérdező kommentje:
Persze, próbáltam másik pipával. És a trafó is levan testelve. Elvileg minden stimmel, mégsincs szikra
2016. júl. 31. 21:08
5/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen bajom volt en probaltam masik kalapáccsal gyújtótrafót kicseréltem aztán azután se lett jó. Végül a kis kondit is kicseréltem és gyertya akkor se adta a szikrát amikor kivéve néztem majd betekertem éa ráhúztam a szivatot es indult is. Szóval lehet kondi miatt is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!