Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha éjszaka megyek egy rendszám...

Ha éjszaka megyek egy rendszámos motorral (125) és a tompított fényszóró kialszik, de a reflektor tovább működik, akkor azt használhatom folyamatosan, lakott területen is amíg haza, vagy szervízbe nem érek?

Figyelt kérdés

Olyan a lámpám, hogy egy izzófoglalat van benne, és kettő szállal működik a lámpa, egy tompított, egy reflektor.

Ha felkapcsolom a reflektort akkor a tompított lekapcsol. Csak, hogy most a tompított végleg kialudt, és egyik városból a másik városba végig reflektorral mentem.

2016. júl. 30. 15:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Láthatósági mellényt mindig hordok éjszaka, csak az a baj, hogy a pótizzót nem tudom hova tenni, van hátsó dobozom, de abban már tartottam izzót (szerencsére pont a kiégettet) és ripityára tört a kis papírdobozkáján belül is. Na már most ott van az oldalsó zárható szerszámtartó rekesz, de abba se merem beletenni nehogy széttörjön, hogy tudom bebiztosítani magam, hogy egy random éjszaka ne kelljen hazatolnom a motrot a koromsötét vidéken?
2016. szept. 9. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!