Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autót érdemes elvinni...

Használt autót érdemes elvinni állapotfelmérésre? Ott az összes hibát ki tudják szűrni és nem várhat meglepetés?

Figyelt kérdés

Számomra nagy összegért, 2 millióért szeretnék e46-os dízel bmw-t venni!

Rengeteg van, gondolom sok tekergetett!

A motorikus és szerkezeti dolgokra lennék nagyon kíváncsi! Egy szakszervíz megmondja, hogy mennyire halottak benne egyes alkatrészek, illetve kb. Mikor fog elszállni benne valami?

Fontos, hogy tudjam, volt-e törve, illetve az állapota a futóműnek, porlasztóknak, szívósor, turbó, kuplung, váltó, blokk, stb.

Sok pénz ez nekem, nem szeretnék mellé nyúlni!

Van olyan hiba, amit a szakszervíz nem szűr ki?

Érdemes elvinni és időpontot kérni?

(Vidéken van az autó, lehetséges esetleg, ha egy szakszervíz van 50km-en belül, hogy a kereskedő fizet a szervíznek, hogy kicsit szépítsék az autóját, nehat valamit elfelejtsenek megemlíteni róla?)

Köszönöm szépen!

2016. júl. 30. 15:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
igen, lehet, hogy ezért következtettem erre.. főleg este a McDonald's parkolók környékén voltak a srácok jóféle tuc-tuc zenével.
2016. aug. 2. 11:13
 22/23 BiTOPro97 ***** válasza:
Döner Kebab és Meki nálam ki van csukva. ;) - lehet ezért sem láttam őket.
2016. aug. 2. 11:25
 23/23 BiTOPro97 ***** válasza:

Bécsben legnagyobb eséllyel Döner Kebab-osnál szúrnak meg. ;)

De én mondjuk a kajájuk sem szeretem. Wurst, debrecener, meg én bírom ha találok német kosztot, jobb kocsmákban van, bár vezetek így kancsó visszaküldve.

2016. aug. 2. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!