Használt autót érdemes elvinni állapotfelmérésre? Ott az összes hibát ki tudják szűrni és nem várhat meglepetés?
Számomra nagy összegért, 2 millióért szeretnék e46-os dízel bmw-t venni!
Rengeteg van, gondolom sok tekergetett!
A motorikus és szerkezeti dolgokra lennék nagyon kíváncsi! Egy szakszervíz megmondja, hogy mennyire halottak benne egyes alkatrészek, illetve kb. Mikor fog elszállni benne valami?
Fontos, hogy tudjam, volt-e törve, illetve az állapota a futóműnek, porlasztóknak, szívósor, turbó, kuplung, váltó, blokk, stb.
Sok pénz ez nekem, nem szeretnék mellé nyúlni!
Van olyan hiba, amit a szakszervíz nem szűr ki?
Érdemes elvinni és időpontot kérni?
(Vidéken van az autó, lehetséges esetleg, ha egy szakszervíz van 50km-en belül, hogy a kereskedő fizet a szervíznek, hogy kicsit szépítsék az autóját, nehat valamit elfelejtsenek megemlíteni róla?)
Köszönöm szépen!
Bécsben legnagyobb eséllyel Döner Kebab-osnál szúrnak meg. ;)
De én mondjuk a kajájuk sem szeretem. Wurst, debrecener, meg én bírom ha találok német kosztot, jobb kocsmákban van, bár vezetek így kancsó visszaküldve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!