Kire lehet azt mondani hogy jól vezet?
Bárkire rá lehet mondani, nem tiltja törvény, hogy azt mondjam például Paul Walker haverja jól vezet(ett), csak hát az összes vallás istene összeesküdött ellene aznap.
Az már más kérdés, igaz-e a kijelentés...
Azzal kezdem, hogy megválaszolom a fordítottját.
Aki azt gondolja magáról, hogy jól vezet, az aligha vezet jól.
Egyébként számomra nem a gép kezelése a meghatározó.
Ha valaki együttműködően és defenzíven és preventíven vezet, az jó vezető.
Nehéz definiálni. Mi az, hogy jól vezet valaki?
Gyorsan vezet? Az lehet, hogy vakmerő, de ki tudja hol végzi majd.
Mindent betart? Na, azok általában elég gyenge vezetők.
Én inkább azt mondanám, hogy aki mögött sok balesetmentes km van, az már tudhat valamit, 2 - 300 ezer km után már aránylag gyakorlott valaki. Ha ment már 1 millát, az már valóban rutinos sofőr.
"Én inkább azt mondanám, hogy aki mögött sok balesetmentes km van, az már tudhat valamit"
Ez se feltétlenül igaz, mert lehetett szerencséje is. Más meg mindig rosszkor van rossz helyen. Én is ismerek olyan sofőrt akinek nincs érzéke hozzá, de mégis elvezet bárhova és eddig még koccanása se volt. Mégis túlzás, hogy jól vezet. :D
"Ez se feltétlenül igaz, mert lehetett szerencséje is."
Szerencséd lehet 5 ezer km alatt, vagy 50 ezer alatt. Fél milla, 1 milla levezetése közben aligha. Aki mögött már ennyi balesetmentes km van, az már tudhat valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!