Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mit választanátok a helyemben?

Ti mit választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Idén leszek 18 éves . Apám pedig azt kérdezte hogy mit választok rám irassa az egyik traktorját amely egy John Deere 9630 és mellette kapok egy földet de nincs jogosítványom

Vagy vesz egy Harleyt de erre várnom kellene 21 éves koromig mert ugye akkor kaphatok A korlátlant de a jogsit is állná.Vagy állja a hivatásos jogositványt tehát minden kategoriat viszont ez olyan mint a kutya ebédje vagy átmegyek vagy nem .

2016. júl. 28. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:

"Vagy vesz egy Harleyt de erre várnom kellene 21 éves koromig mert ugye akkor kaphatok A korlátlant"

Ez így ebben a formában nem igaz, hiszen előképzettség nélkül Magyarországon 24 éves korodban kaphatsz A korlátlan jogsit!

No és egy akkora traktorral mit kezdenél egyedül? Mekkora földet adna hozzá, 100 Ha-t? Mit kezdenél 18 évesen a földdel gépek, vetőmag, vegyszerek nélkül egyedül?

Biztos, hogy ébren vagy kérdező?

2016. júl. 28. 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a humor kategóriába illene.
2016. júl. 29. 00:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak 80 hektárt kapnák mellé. De gondolom a munkaeszközöket csak kölcsönadná . De a három dolog értékben nagyon eltér
2016. júl. 29. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Kell e egy "sz*r", nem nagy értékű motor, ami mellesleg csak a pénzt viszi, vagy egy használtan is vagyonokat érő, a traktorok királyának kinyilvánított gépet, meg mellé "csak" 80 hektár kis darab földet, mellesleg teljesen ingyen. Amúgy ezzel még pénzt is lehet csinálni

Más ezekért egy életet dolgozik, és akkor sem éri el ezt a szintet. De te válaszd csak a motort nyugodtan. A jogsi amúgy is nagy tétel, nagyobb, mint egy 9630-as John Deere.

Abszolút reális kérdés :))))

2016. júl. 29. 11:19
 5/7 A kérdező kommentje:
És kb egy ilyen traktornak mennyi a fenttartása ? Mert ezt fogom választani inkább .
2016. júl. 29. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Apádnak az egyik traktorja egy ilyen gép, amit csak úgy odaad neked, és akkor tőlünk kérded, hogy mennyi a fenntartás? Ezt ti kéne a legjobban tudjátok. Amúgy én nem tudok pontos költségeket ebben a kategóriában, csak kisebb traktorokban vagyok járatos.
2016. júl. 29. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nekem nincs közöm a kasszájához de a fenttartását úgy csinálja hogy egy évre előrendezi az összes költségét minden gépnek .Erre az évre is rendezte minden költségét . De mivel a 80 hektár be van vetve kukoricával amiről a termény az enyém ebből fent tudnám tartani nem ? Most közöltem vele hogy a traki kellene azt mondta hogy addig segít a fenntartásában amig meg nem indul a saját gazdaságom
2016. júl. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!