Ti melyiket választanátok ebben az esetben (golf vagy swift)?
Harmadiknak igaza van... bár ha van tabra meg konzolra, akkor gondolom lenne autóra is. Lehet érdemesebb lenne türelmesnek lenni, én is a Golfra szavazok a Swifttel szemben. A Swiftnek egy jó tulajdonsága van, hogy olcsó. De ennyi, egyébként egy 3-as golf se vészes.
Személyszerint én a benzines autókat kedvelem, de ha ez a 3-as golf egy adagolós 1.9 TDI, akkor fogyasztásban rögtön odaverted a Swiftet vele, és igénytelen motor az is. Csak egy tágasabb, mutatósabb, minőségibb, biztonságosabb autót kapsz cserébe.
Ha Golf 3 akkor 1.9TDI 1Z motorral lenne érdemes,ha pedig a Swift,akkor 1.3-as 4 hengeres.
Egyébként meg egy kategória a kettő nagyjából.
"Én biztos a Golfot választanám,nem égetném magam Suzukival :D Inkább járnék gyalog :D"
Nálad súlyos értelmi gondok lehetnek.
Méretre közel azonos a két autó. A golf talán kicsivel tágasabb autó mint a swift, de méreteiben csak kicsivel nagyobb a swiftél. Viszont egy ötajtós swift-ben is jól elfér négy 180 centis felnött.
Egy "fiatalabb" 1999-2003 közötti évjáratú 1,3-as jó állapotú viszonylag keveset futott swiftet jobb választásnak tartok mint egy 3-as golfot. Azért mert olcsón fenntartható, a kategóriájában egy megbízható egyszerű szerkezet, jól bírja a strapát és ha véletlen elromolna valami akkor nem drága hozzá az alkatrész és könnyen beszerezhető hozzá minden mert hatalmas az alkatrész választék hozzá mivel itt a gyár nálunk. Swiftből rengeteg van és könnyebb jót találni belőle.
A golf is jó autó tud lenni, de mérlegelni kell ugyanis a legfiatalabb 3-as golf is 1999-es évjáratú és futott pár kilométert már. Ezt a típust 93-tól 99-ig gyártották. Nagyobb mint a Swift és talán e miatt több benne az anyag is ettől egy picivel igényesebb hatást kelt de szerkezetileg mechanikailag, motorikusan egyáltalán nem tartom kiemelkedően megbízhatóbbnak a VW Golf3-at a swiftnél. Én Golf 3-ból csak benzinest vennék, és abból is a 90 lóerőst.
Szerintem azt vedd amelyik autó műszakilag jobb állapotban van. Mindkét típus mellet szól pró és kontra és mindkettőnek megvannak a maga jó tulajdonságai.
' Én biztos a Golfot választanám,nem égetném magam Suzukival :D Inkább járnék gyalog :D "
Lemerem fogadni, hogy neked még autód sincs..
Miért, nem visz el A-ból B-be??
Undorítónak tartom, ha ócsárolnak, és lenéznek egy megbízható autót. Nekem 5 év alatt annyi bajom volt a Swiftemmel, hogy aksit kellett benne cserélni. SOHA nem hagyott cserben, és azért nem mai darab, mert 19éves.
Töréstesztről meg annyit, hogy a szomszédasszony egy 98-as Suzuki Sedánnal 3x fordult át, mert egy kamion leszorította, és megpördült az árokba. Mindenki aki látta, azt hitte ott halt meg egyből. A vicc az, hogy horzsolásokkal szállt ki az autóból, semmi baja nem lett!
Én mint Suzukis, azt mondom, hogy nem fogsz mellé egy jó állapotú Swiftel, látod, a parasztok lenézik, de igazán megbízható kisautók ezek, elsőnek meg végképp. :)
Alacsony fogyasztású, alkatrészeket könnyedén és olcsón kapsz hozzá.
Sok sikert a vásárláshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!