1.8 T vagy 1.9?
Ha 1.8 T akkor Audi A4 vagy Volkswagen Bora/Golf IV
Ha dízel akkor Audi.
Melyik motor a problémamentesebb, a jobban ajánlott ?
Ismereteim szerint a konszern két jó konstrukciójú motorjáról van szó. Feltéve, ha volt gazdájuk ! A turbós (nem TFSI !) motor is sokat el tud menni, városon kívül nem fogyaszt sokat és egész tempósan lehet közlekedni vele. Nálunk van egy 200.000 km-t futott TT, nincs baja. A TDI-ről azt mondják, kimegy a világból, de nemrég jelent meg egy cikk erről is, hogy nem mindegyik :
Köszi a válasgokat ?
Ha dízel, akkor én maradnék a "sima" TDI-nél, a PD TDI-től tartok egy kicsit. Úgy tudom érzékenyebbek, nagyobb a hiba lehetősége...
1.8 T biztos elmegy 8-9 literrel ?
Volt anno egy 1.6-os Borám, sima szívó benzines, az fogyashgott kb 8-at városban...
A sima TDI 90 lóerős és amiket hirdetnek, auzokban szerintem iszonyat sok a km. Viszont tényleg örökké mennek.. a motorok. De ugye a sok km futás (értsd 300.000 km) nem csak a motort veszi igénybe.
A turbós motor a TT-ben nagy részben pályán 8 liter körül megáll. Van, hogy alatta is. A teljesen vegyes használatban inkább 9 - 10 a fogyasztás a leírások szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!