Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok?

Milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Autó vásárlás előtt állok de nem nagyon vagyok otthon e téren... Pár dolgot leírok amik fontosak számomra...

1,500,000 fT ba férjen bele

Elsősorban kombikban gondolkodom de a sedan -k is szóba jöhetnek

Ne legyen benne max 200,000 km

Felszereltség: Klíma, el.ablak ez nem olyan fontos...

Lehetőleg 2005 feletti évjárat

Nos tudom hogy sok lényeges infót nem írtam pl hogy benzines vagy diseles de ezekben nincs tapasztalatom... Mondhatni fiatal vagyok 19 és szükségem van egy járműre de a hobbim miatt fontos a hely... a válaszokat előre is köszönöm!

2016. júl. 27. 14:15
 1/4 A kérdező kommentje:
A lényeg igazából egy olyan személyre van szükségem aki eltudja mondani milyen típus jöhet szóba és annak milyen hibái hátrányai vannak.
2016. júl. 27. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Javaslatom: a hasznaltauto.hu lapon elég precízen be tudod ütni a kívánságokat (használd a részletes keresést)

Állíts tehát be mindent, aztán nézd meg a listát. Amelyik autó megtetszik, arról konkrétan kérdezz meg akár engem is, amit tudok, segítek. A motorizáltságban segítek: ha évi legalább 20 ezret mész, vagy 25 ezret, akkor dízel éri meg. Ha sokat mész rövid távon városban, akkor biztosan benzines. Ha sedant veszel, nem prakitkus, nem jól pakolható. (mi a hobbid?) Ennyi pénzért lehet nagyon jó autókat venni, bőven az adott km futás alatt. Klíma nagyon fontos, anélkül semmit nem szabad venni ! Eladhatatlan lesz,ahogy a tekerős ablakos is. Erre figyelj !

2016. júl. 27. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Ford Mondeo combi 1.8 benzin

Mazda 6 kombi 1.8/2.0 benzin

2016. júl. 27. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem megsértődni, csak jól megtestesíted az átlag autót kereső magyar állampolgárt a leírt igényekkel.

Ha például találsz egy jó Volvót 300 ezer km-rel, de az mondjuk valós, akkor elmehetsz vele még másik 300 ezret normálisan használva, ellentétben egy 200 ezret mutató, de igazándiból már 600 ezret futott autóval.

A kort is eléggé behatároltad. Mi van, ha egy 10 éves de kezdődő rozsdásodó és már sokat használt autó ellenében találsz egy kevesebbet használt megkímélt korábbi családi autót ami már 12 éves?

Ebbe az árba reálisan az alsó-középkategória fér bele leginkább, ha látsz 1.5 millió alatt középkategóriás autót akkor azok szinte mindig visszatekert órás és sokszor külföldről eladásra hozottak amikkel vigyázni kell. Ebben az árban ne csábulj el a középkategóriának, vagy a prémium autóknak.

Egy jó Toyota kellene neked, amire keveset kell költeni.

2016. júl. 27. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!