Új autót szeretnék venni 4 millió forint körül. Mit ajánlotok?
Benzines, főleg egyedül használnám, 1.4-es motor.
Navigáció, tolatóradar, klíma férjen bele az árba.
Én eddig csak Corsákat láttam ennyiért. Amiket néztem mást típusokat, azoknál már az alapár is több, mint 4M, és akkor még semmi nincs benne igazán.
Fontos tudni, hogy milyenek tetszenek.4 ajtós vagy 5 ajtós karosszéria.
Én ezt ajánlanám neked:
Renault Fluance, igaz 1.6-os.
Van ilyen a családban, nagyon bevált.
Nagy, kényelmes, mutatós, tud mindent, amit egy 21. századi autótól elvár az ember.
Akkora, mint egy a B5-ös Passat.
3 vagy 5 ajtós. Mindegy.
De mindenképpen újat szeretnék. Nem használtat.
És mivel egyedül használom, nincs szükségem nagy autóra. Olyan helyen élek, ahol kevés és kis parkolóhely van, szinte harcolni kell a parkolóban, szűk utcák, felesleges lenne egy nagy autó, amivel sehol sem férek el :)
Citroen c3 1.4-es motorral Feel Edition
Azúrkék metálfényezés, tolatóradar, automata klíma, aktívszenes szénszűrővel.
Tungstone műszerfalcsomag,
led nappali menetfény,
bőr kormány
tempomat,
ABS,
fékerőelosztó (REF)
vészfékasszisztens (AFU)
Az opciókban beraktam neked az érintőképernyős connecting box-ot, és az automata klíma csomagot is! 3.955.000 Ft. Ebből engednek még sztem 200.000 Ft-ot bármelyik kereskedésben.
Persze lehet 1.6-os is, csak legalább 1.4-es legyen, úgy értettem.
Köszi, hogy írtatok, átnézem őket.
Suzukit nem nagyon szeretnék. Ismerősök, akiknek van, nem mondtak túl jókat róla.
Nekem nagyon fontos, hogy megbízható autó legyen, biztonságos, és a következő 10 évben használható legyen komolyabb hibák nélkül.
Akit nullára pontoztak, miért?
Új autók tekintetében eléggé bekorlátozott a piac ebben az árkategóriában, ilyen felszereltséggel.
Azért a Vitara hiába Suzuki, azért már koránt sem egyenértékű a régi Swiftekkel. Enniyért lehet hogy én ezt sem zárnám ki. Igaz mondjuk a Vitara sem az a tipikus városi kisautó. Egyik kollégám a 2005-ös Octáviáját csarélte le tavaly egy új S-crossra és nem bánta meg a cserét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!