Új autót szeretnék venni 4 millió forint körül. Mit ajánlotok?
Benzines, főleg egyedül használnám, 1.4-es motor.
Navigáció, tolatóradar, klíma férjen bele az árba.
Én eddig csak Corsákat láttam ennyiért. Amiket néztem mást típusokat, azoknál már az alapár is több, mint 4M, és akkor még semmi nincs benne igazán.
A te autód egy kia ceed 7 év 150 ezer km garanciával, vagy egy hyundai i 30, 5 év kilóméter korlátozás nélkül :)
Mindkettő belefér az árba, mindkettő van családba, egyik enyém másik apumé, elégedetten használjuk, nem tökéletes kocsik, mert apró hibák vannak, de garanciába mindent javitanak szinte, vagyis ami eddig előjött. De olyan apróságok voltak, pl . üzemanyag tartály tartó gyári visszahivás votl rá, akkor elengedett a műszerfal és felpuposodott az ablak előtt picit, garanciába cserélték. Ez kia, de 2011-es modell.
Apum 1 éves hyundai i 30-a kb 40 ezer kilóméterrel, egy apróübb gondja volt, a csomagtartó nyitó nem működött, vagy nyitvát jelzett, mikor elvitte a szervizbe nem produkálta pont a hibát, de újra előjött, elvitte másnap ujra nem volt hiba, aztán azt modnták ne szaladgáljon ide, kicserélték neki a motort ami nyitotta, érzékelőket, ez ausztriába volt, azért magyar szervizbe midnenért meg kell küzdeni :)...
11: Pont a Hyundai i30 és a Kia ceed volt, amiket először megnéztem :) Mindkettő tetszik, mérete is, formája is, stílusa is pont olyan, amit szeretnék. De már az induló ára 3,9 illetve 4,1. Szóval, mire minden belekerül ez már bőven 5 millió lesz.
Korábbi válaszoló:
Vitara 4 és félnél kezdődik, de a Swift is 3,7-nél kezdődik.
Akkor úgy tűnik marad a Corsa, ott 2,9-es induló árral, minden kényelmesen belefér.
Vagy alkut kötöl és veszel egy alapfelszereltséget, nekünk a KIA-nk olyan, igazából a léyneg klíma legyen benne nekem, de 800 km-t is kéynelemsen levezetek benne.
Vagy veszel egy bemutató autót olcsóbban, pl 10 ezer kilóméterrel, de gyakorlatilag olyan mint az új ... én utóbbit javasolnám azok álltalában jól felszereltek is, garancia ugyan ugy van rá. Apum pl. navigációt nem kért a kocsiba, mert felesleges pénzkidobás, 100 ezerért olyan GPS-t vettem, ami folyamatosan kameráz, kamionos útvonalak is rajta vannak, és a kijelző mérete megse közeliti amit gyárilag tesznek a kocsiba. plusz átthetem másik autóba, tolatóradar szerintem minden bemutató illetve teszt autóba van, meg klíma az alap modelba is, ha megalkudol, hogy navi nélkül.Egyébként 275 ezer a navi azt hiszem tolatókamerácal. Egyébként akár 7 -8 millió is lehet full extrásan ez a kocsi. Szerintem 4,5 millióból kihozható navi nélkül az igényed.
Kia ceed ; Gondolom bmeutató autó volt ; [link]
Sajnos hyundaiba nincs ilyen, ha nagyon ragaszkodol a navihoz.
Citroen sem rossz. De ha Citroen és Opel között kell választani, akkor inkább Opel.
De leginkább a Hyundai i30 tetszik, úgyhogy lehet, hogy kérek egy egyedi ajánlatot, aztán meglátom, hogy mennyire jön ki, mi lehet benne, mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!