Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok többsége miért nem...

Lányok többsége miért nem szeret motorozni?

Figyelt kérdés

Eddig egy barátnőm se akart eljönni velem motorozni még kipróbálás szintjén sem.Miért nem szeretnek a csajok motorozni?

Yamaha DragStar-om van.

2016. júl. 26. 14:04
 1/5 anonim válasza:
17%
Én fiú vagyok, mégsem szeretek, ahogy focizni és bulizni sem. Ki nem állhatom az elektromos zenét, ahogy a rappet is utálom. A műszaki dolgokat pedig magasról lesz*rom.
2016. júl. 26. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Na igen, a fiúk többsége sem szeret motorozni. Hogy miért? Mert nem érintette meg őket ez a csodálatos dolog. Nem volt a családban senkinek még csak robogója sem, haveroknak sem, hogyan is szeretné meg. Utasként meg nem is hiszem hogy meg lehet szeretni, mert már az is eredmény ha valaki felül mögéd és nem él át halálfélelmet.
2016. júl. 26. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

A motor egy fantasztikus találmány, de nem közútra. Azon a járművön szinte csak meghalni lehet, és a közlekedés többi résztvevőjének is sok motoros okoz gondot, mert hogy "én mindenhová beférek mindenkinél gyorsabb vagyok mentalitás"

Erre mondják hogy jajj nem mindenki ilyen, de aki egy izomgépet vesz az ne mondja már hogy 49er akar főúton egy sorban autók mögött közlekedni. A lányok biztos azért nem akartak felülni mert féltek. Erre kialakított pályákon hobbi szinten az érzésért támogatnám de amúgy meg több szempontból sem jó, amiket leírtam.

2016. júl. 26. 14:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezt meg kell,hogy cáfoljam.Ennyi erővel a buszok és kamionok sem a közútra valók.Lassú,nagy hely kell a kanyarodáshoz,nehezen tud elférni a forgalomban.Nekem az oktatóm azt mondta annó ,hogy,ha te figyelsz akkor bármilyen balesetet el tudsz kerülni ami csak érhet.Minden azon múlik,hogy a forgalom többi résztvevője hogyan reagálja le a motorossal való szituációkat.Tapasztalatom szerint nagyon sokan már segítik a motorosokat és figyelnek rájuk.Egyébként sok balesetet nem a motorosok okoznak.Persze van köztük olyan akit nem érdekel az egész és csak a sebességnek él,de ez sajnos ugyanúgy megtalálható a másik oldalon.De igenis közútra való és szerencsére az autósok 90%-a partner az elengedésben,közlekedésben.
2016. júl. 27. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, valaki mögé soha nem ülnék fel, még biciklin is halálfélelmem van, ha valaki mögött ülök.

A motorok alapból nem vonzanak, bár még ami neked van, az jól néz ki, elgurulgatnék vele TALÁN saját magam, egyedül. De inkább halnék meg, mint hogy valaki mögé felüljek.

2016. júl. 27. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!