Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor mosás hogyan?

Motor mosás hogyan?

Figyelt kérdés
el akadtam a sárba a kocsival és nagyon saras lett a motor is ki akarom takarítani de félek hogy az elektromos rendszerbe kárt teszek az akksit ki kötném de ha a többi elektromos kábelre magas nyomású mosóval vizet küldök neki akkor nem lesz baja ?

2016. júl. 26. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Elsönek töröld ki amennyire tudod hogy ne áztasd csak lecsapatni keljen. Vegyél brigéciót vagy motormosó folyadékot és spricceld le vele. Át is törölgetheted. Járó motort ne moss véletlenül se. Takard le az aksit és a generátort a légbeszívót is zacskózd vagy kerüld el. csak permetezd ne erős sugárral mosd nehogy szétverjen valamit. Imátdkozz és indisd el.
2016. júl. 26. 14:47
 2/4 BiTOPro97 ***** válasza:

+1

Vagy vidd el autómosóba, motorház/motortér mosásra. ;)

2016. júl. 26. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinek ilyen vacak állapotú autója van?!

Képzeljétek el, mit kap az a motor, meg az elektromos berendezései 130-nál szakadó esőben. Ha akkor nem áll meg, egy motormosástól se fog. A magasnyomásúval más a helyzet, mert azzal törni, szakítani is lehet alkatrészeket. Egy jó motor, jó állapotú kábelezéssel, nem széttöredezett tömítésekkel meg sem érzi a mosást.

2016. júl. 26. 16:27
 4/4 BiTOPro97 ***** válasza:

2016/07 BMW 330i Touring - a saját, hát tényleg nem sor hat.

Meg egy nem sokkal több mint öt éves, saját céges (37.5%) 550xi (V8).

Nem tudom, döntsd el!

De az első három f*stalicska volt tényleg. - nem is eladva, hanem bontóba mentek műszaki lejártakor. ;)

Azért mondtam a motortér mosást is, meg a például az első háromban volt egy Fiat Regatta Weeekend-em, na az miatt a +1. ;)

2016. júl. 26. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!