Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor mosás után beinditom a...

Boros Attila Karoly kérdése:

Motor mosás után beinditom a kocsit és rá 2 mp mulva le áll mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2014. aug. 10. 22:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Az autó seat toledo 1.9 Tdi 98 as
2014. aug. 10. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
konkrétan motormosással foglalkozom. Amik így dízelnél problémát okoztak motormosás után: valamiért nem kapott üzemanyagot,ütközésérzékelő beázott,csatlakozók beáztak. javaslat:minden csatlakozót széthúzkodni(de előtte gyújtás levesz) és kifujatgatni, vagy hőlégfúvóval (nem ugy hogy megolvadjon) kifujatni vagy sürített levegővel kifujatni. De ha csak simán felnyitod a motorháztetőt és egész nap süti a nap utána tuti megoldódik a probléma
2014. aug. 10. 23:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Na már jó is üzemóra (: gondolom kiszáradt
2014. aug. 11. 01:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha tutira akarsz menni, akkor - amennyiben nincs kompresszorod - veszel egy palack sűrített levegőt. Motormosás után ezzel kell kifúvatni minden oldható csatlakozót (leánykori nevén stekkert), mert különben napokig, hetekig (!) bennük áll a víz, zárlatot okozva. Ennél jobb szárítószer nincs. Egyébként meg én leginkább kézzel, ecsettel szoktam motort mosni, mégpedig Brigéciolt (csak a D-3) és hideg zsíroldót felváltva alkalmazva, ecsettel vagy kefével, szivaccsal. Igaz, én hivatásszerűen nem ezzel foglalkozom, de nekem eddig bejött, hogy nem áztattam el mindent.
2014. aug. 11. 02:05
 5/5 anonim válasza:

Tudom jó pár év eltelt de en pont most jártam így.

Megoldódott? Mit csináltál vele?

2napja mosattam le és mind áll le a motor 😕

2017. júl. 13. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!