Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót kéne vegyek? Nem...

Milyen autót kéne vegyek? Nem találom még a tökéleteset. Valakinek valami tipp, ötlet? Eddig csak a Celica tetszik igazán. Ehhez hasonlót szeretnek árban es tudásban is egyaránt.

Figyelt kérdés

nem régóta van jogosítványom, 7-8 hónapja. Mostmár ugy érzem szeretnek egy saját autót, amibe jol esik bele ülni, élvezem minden benne töltött percem. Csak nem találom azt ami ugy megfog. 1-1,3 millió a maximum amit ra költenék, de természetesen minél olcsóbban jo lenne megúszni. Valami sportosat szeretnék, nagyon tetszenek a cabriók, keménytetővel. Es az alacsonyabbak. Egyik ismerősöm vett egy 2000-es Toyota Celicát 1.8 vti 8-900 környéken nagyon jo állapotban, óriási mázlista.. Abba az autóba pl. Szerelmes vagyok.. Csak azt nem találok ilyen olcsón jo minőséget, csak nagyon rozzantat amire sokat kene költeni, erre pedig nincs pénzem. Tetszik meg ugy ahogy az mi-5 is, de nem érzem hogy az az igazi. Szamos autót nézegettem a neten de végülis nem találóm azt ami tetszik es ilyen áron van. Végeredményben ezért szeretnek tanácsot. olyan autót ami fürge, jol

Gyorsul, igy kb. Maximum 9-10mp alatt 100-on van, elég sportos, jo külsejű. Fontos hogy szep legyen, orom ránézni. Es lényeg az utas szám, engem nem zavar ha csak 2 személyes, vagy ha keves a hely hátul. Es lehetőleg 1mill alatt vagy akörül legyen. Előre is köszönöm, remelem rengeteg választ kapok, sok ötlettel, segítőkész emberektől.

2016. júl. 25. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mr2-ből nem fogsz nagyon jót találni kevésért, mert ritka autó. Figyelj oda, ha kedvező vételnek néz ki, jól nézesd át !
2016. aug. 1. 09:13
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Lehet tévedek de nekem úgy tűnik, hogy te más vágyát akarod megvalósítani. Mert írtad, hogy az ismerősöd vett Celicát és most már neked is olyan kéne. Ez az a jelenség ami miatt egyre több embernek kell Audi meg BMW. Mert az ismerősnek, szomszédnak lett és akkor ezért a környéken megszaporodnak az ilyen autók.

A saját egyedi vágyadat próbáld meg megtalálni. Nagyon sokféle autó létezik és ezek közül az emberek csak néhányat ismernek.

Ha ajánlást akarsz mondhatnám hasonlóként példának a Mitsubishi Eclipse-t, de ez is elég ismert. Vagy az Acura Integra-t, ami már látod szinte senkinek nem jut az eszébe sőt sokan el sem tudják képzelni.

8-900 ezer forintot elég kevésnek tartom egy hasonló jó autóért, még egy Celicáért is. Nem kételkedni akarok abban, hogy az ismerősnek elfogadható állapotú autója lett ennyiért, de hogy nagyon jó lenne ezért a pénzért azt nagyon kétlem. Ezt csak azért mondom, hogy tegyél még hozzá ahhoz a pénzhez és nem bánod meg. Mert ez így csak fillérekért jó autóról való álmodozás. 8-900 ezer forintból még egy normális Astra Coupe sem jön ki.

2016. aug. 4. 23:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet :) Nem, nem mas vágyat szeretném megvalósítani. Sem majmolni. Kerestem eddig hogy milyen autom lehetne. Mi tetszik. Neztem rengeteg autót, es többségében ranezek es el sem tudom képzelni higy olyanom legyen, vagy hogy bele üljek. Nem tetszettek. Csak azok amik valójában nagyon frankó autok, de persze azok csillagászati arakkn vannak. És ekkor láttam meg az övét. És nagyon felvidított hogy egy nagyon szep nagyon kis szuper autot vett ami tetszik! Komolyan! És nem került olyan sokba mint hittem volna ránézésre.
2016. aug. 18. 08:27
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha már Celica, akkor én a 2 körlámpásat venném, számomra az az egyik legszebb forma. Nemrég láttam HaHun vállalható darabokat. Aztán akkor még pénzed is marad szervizelésre, stb. A másik meg esetleg egy Prelude.
2016. aug. 26. 10:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem ilyen kérdés volt már a Totalcar Nepperűző rovatában és leginkább Mazda MX-5-öt ajánlottak.
2016. aug. 26. 14:35
 16/16 Beviz Elek ***** válasza:

Ha ilyesmi stílust akarsz, akkor én maradnék a Celicanál. Ebből még lehet kifogni normálisabb állapotút (no meg Toyota!!), annyi a baja hogy ez az alap NFS autó, ahhoz képest harmat gyenge :D Asszonynak hamarosan autót kell vegyek, ő is ilyet akar, úgyhogy.... ez van :D

Lehetne sorolni hogy 200SX, Prelude meg ilyenek, de szerintem ésszerű áron jót nagyon nehéz kifogni.

Én inkább maradnék egy normális szedánnál egy jó 2.0 benzines motorral, vannak olyan típusok amik magukban is szépek, de kiadták sportosabb gyári kiegészítőkkel. A Lexus IS200 pl jól néz ki, a motorja nagyon jó és kompresszor kitet is adtak ki hozzá.

2016. szept. 18. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!