Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy olyan kerdesem lenne,...

Egy olyan kerdesem lenne, hogy 4 autó kozott filozok es nem tudok donteni mind tetszik valamiert. Segítséget szeretnek kerni, hogy tudjak valasztani tobbi lent?!

Figyelt kérdés

Na a negy tipus: Audi TT 1.8 (2000), Hyundai Coupe (2004), BMW Z3 (1996), Alfa Romeo GT (2005).

Mindent szeretnék tudni ezekrol elonyok-hatranyok, milyen veluk menni vezetesi elmeny megbizhatosag (az alfat nem kell lehordani most is azom van es ha normalisan banik vele az ember nagyon megbizhato! :D) elmenyeket meghallgatok szivesen.

Szoval ennyi a valaszokat elore is koszonom.

2016. júl. 6. 12:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ezek a tipusok(a hyundai-t kivéve) ennyi idősen, nagyon könnyen "szopóroller"-rá válhatnak.

Így készítsd a pénzedet ha ilyen autókra vágysz:-)

2016. júl. 6. 12:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Én paraszti fejjel azt mondanám, hogy az Alfa Romeo. Az a legfiatalabb, majdnem 10 évvel fiatalabb a BMW-től.

Viszont ha az élményt keresném, akkor szerintem az Audi. Abba az 1.8-as közel 15lóval több mint az Alfa 2.0-ás benzinese.

Így összességében szerintem az Alfa a legjobb választás.

2016. júl. 6. 12:49
 3/11 anonim ***** válasza:

BMW nagyon öreg már, én azt hanyagolnám.

A Hunyadi nekem nem tetszik.

Audi TT 1.8T egy nagyon megbízható motor (felesleges a Quattrosat venni), de belül, mint egy Kispolski akkor. Meg férfinak, háát nem tudom, érdekes..

Alfa GT, tényleg a legfiatalabb. Dízelekben sok a km, bár az 1.9 JTD egy megbízható motor. Én mondjuk benzinessel venném 1.8 vagy 2.0 JTS. Amelyik a jobb a kettő közül, ezt nem tudom. A futóműre, viszont biztosan költeni kell majd.

2016. júl. 6. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Hyundai vagy Alfa. Ez a kettő a legfiatalabb. A BMW már túl öreg. Az Audi TT-t sose értettem, hogy mi értelme, mire jó? Pici, nem is valami szép. Elég messze van a normális Audiktól. Max. arra jó, ha van még mellette normális autód is. Mondjuk ez a BMW, amit kinéztél, szintén nem egy szép darab.

A Hyundai és az Alfa közül meg azt választanám, amelyik jobb állapotban van. Nézesd át őket alaposan, olyannal, akiben megbízol. Ha mindkettő jó, akkor ki kell próbálni és majd érzed, hogy neked melyik a szimpatikusabb.

2016. júl. 6. 13:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha megbízható, jó autó kell, akkor TT, de ebben a kategóriában az érzelmek döntenek úgyis. Szóval menj el, nézz meg néhányat, próbáld ki és amelyik tetszik azt vedd
2016. júl. 6. 13:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Audi TT, sokan azt mondják hogy nem jó autó. Én vezettem ilyet, még az első generációsat: k**va jó motor. És nem lesz sz*póroller, mert semmi bonyolult technika nincs benne, tiszta Golf az egész, és ez pozitív dolog. Az 1,8 turbós motorral telitalálat.
2016. júl. 6. 13:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak akkor Hyundai!
2016. júl. 6. 15:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Hunyadi Coupe
2016. júl. 6. 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Keret amit rá szánsz? Illetőleg a fenntartására?

Amúgy próbáld ki mindet és dönts. Állapotot is nézd meg, és vásárlás előtt nézesd át.

Amúgy a TT motorja nagyon jó, nekem ilyen van, csak VW-be. Én egy coupe TT-t Quattroval vennék, de a többi is jó.

2016. júl. 6. 23:33
 10/11 anonim válasza:
Abszolút a Hyundai. Megbízható autó, dögösen néz ki, jó a fogyasztása.
2016. júl. 28. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!