Lupaa kérdése:
Mi az optimális ET-szám Toyota Celica (99-05) felni "tuningolásnál"?
Figyelt kérdés
2000-es évjáratú Celicára szeretnék felniket venni, a baj az, hogy nem igazán értek hozzá, viszont hallottam, hogy felnivételnél nem árt ügyelni az ET-számra mivel nagyrészt az határozza meg, hogy mutat a felni. Van aki pogácsákkal orvosolja a dolgot, de úgy hallottam az nem valami jó a futóműnek. Szóval kérdésem.: Mi a szép és jó megoldás? vagy esetleges optimális ET-szám?
(Dotz Hanzo black matt/polished 8x17" ET35 LK5 112 ML 70.1 Alufelgen 17 Zoll) ez esetleg jó? Mint mondtam nem igazán értek hozzá, tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
2016. júl. 7. 22:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!