Melyik kútnál éri meg leginkább prémium üzemanyagot vásárolni?
Már évek óta Shell-nél vásárolok,de mindig csak a klasszikust, ezért itt az ideje kipróbálni a prémiumot is.
Viszont nem vagyok benne biztos,hogy ebből is Shell lenne a legjobb választás.
Ki melyikre esküszik és milyen tapasztalata van azzal?
Egyik ismerősöm OMV-nél MaxxMotion 95-őt tankol a Toyotájába és állítja,mióta ilyenre váltott,azóta valamivel kevesebbet fogyaszt az autó,illetve a teljesítmény is nőtt.
Számomra vonzó lenne a Shell féle SHELL V-POWER NITRO+ és SHELL V-POWER NITRO+ RACING (mivel ez nem csak versenyautókba való.)
De lehet csak a marketing szövege akar megtéveszteni?
Szubjektív tanácsot tudok adni:
Kocsiba az OMW-nél tankolok csak Max Motion dízelt. Az győzött meg, hogy elvileg kizárólag egy telephelyen gyártják (Bécs mellett valahol) és télen könnyebb hidegindítást tapasztaltam a saját kocsimon. Azóta nem váltottam.
Robogóba Shell V-Power Nitro+-t tankolok, mert minimum 98-as oktánszámú benzin kell, de olyat már nem árulnak. Hogy miért Shell és miért nem OMW arra már nem emlékszem miért döntöttem így.
Ami még fontos, hogy mindig ugyanannál a kútnál (cím és lehetőleg töltőfej is azonos) tankolok, mert szinte minden kút francise rendszerben működik, tehát az üzemeltetők úgy mahinálnak, ahogy akarnak. Ha egy bevált, ne változtass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!