Melyek a leggyakoribb gyorsasági motorok Magyarországon?
Figyelt kérdés
Melyek azok amelyek közkedveltek?Mindenki a nagyon gyorsat és nagyon erőset választja?Vagy sokan vannak 250-400ccm3 el is?2016. júl. 24. 20:38
1/9 anonim válasza:
Suzuki RX széria,GSXR széria,
Yamaha R széria.
2/9 A kérdező kommentje:
tehát ezek mind azért az erősebb motorok....pl gondolom R6
2016. júl. 24. 21:21
3/9 anonim válasza:
Nem rossz az r6, de az r1 nagyobb. Én spec az uj kawákat részesitem előnyben az r1 mellett
4/9 A kérdező kommentje:
nincs motorra jogsim és magamból kiindulva jobb is talán.Maradok inkább 4 keréken.
2016. júl. 24. 21:39
5/9 A kérdező kommentje:
csak érdekelt,hogy mik vannak jobban.
2016. júl. 24. 21:39
6/9 anonim válasza:
GSXR, CBR meg Ninja van sok, én Yamaha-t nem látok szinte egyet sem, legalábbis nálunk.
7/9 anonim válasza:
Gyorsaságiból szerintem is a Suzuki Gsxr és a Yamaha R sorozata a leggyakoribb. Na meg ott a Honda CBR, abból is látni jó sokat.
Elvétve van pár Kawasaki Ninja is.
A gyorsaságiak terén eléggé japán uralom van itthon.
8/9 A kérdező kommentje:
hát igen gondolom azok nem rosszak.Amúgy felénk is mintha ezeket látnám jobban...
2016. júl. 25. 07:03
9/9 anonim válasza:
Amelyik olcsó, abból látsz sokat. Mifelénk van egy pár Ducati 848, 1198, Aprilia RSV4 Factory, MV Agusta, de a nagyrészét itt is a japán motorok adják, nekem Ducati 848 van. Magyarország nem egy gazdag ország, nincs sok lóvé az embereknek. Példának okáért haverom olcsóbban vett az új Yamaha sportmotort, mint én amennyiért használtan a Ducati 848 evo-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!