Göndör\hullámos\egyenes haj. Melyik a leggyakoribb itt Magyarországon?
Figyelt kérdés
természetesre gondolok nem a vasaltra és daueroltra.
Melyik természetes hajtípus a leggyakoribb?
2015. ápr. 20. 12:00
1/7 anonim válasza:
Ha természetesre gondolsz akkor szerintem az egyenes!
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.
Igen a természetesre gondoltam, viszont én több olyan embert ismerek akiknek természetesen hullámos a hajuk.
Igazán göndörből kevesebbet és a tűegyenes hajúak közül a legkevesebbet
2015. ápr. 20. 17:34
3/7 anonim válasza:
Hát nekem is vannak göndör ismerőseim,de az utcán több egyenes hajút látni,mint göndört!
(1.voltam)
4/7 A kérdező kommentje:
na igen, de nem a vasalt stb, hanem a természetesre gondolok :D
2015. ápr. 23. 19:42
5/7 anonim válasza:
Hullámos :) Nekem össz-vissz kettő darab természetesen egyenes hajú ismerősöm van. Azért láttok annyit az utcán, mert az a divat, hogy mindenki porrá vasalt hajjal közlekedik, de amúgy nem olyan gyakori az eredeti szögegyenes haj. :)
6/7 A kérdező kommentje:
:)
én is a természetesen szögegyenes hajú emberből ismerek a legkevesebbet. Pedig én is köztük vagyok :D
2015. ápr. 23. 22:43
7/7 anonim válasza:
Nekem ossz-vissz 1db olyan ismerosom van,akinek termeszetesen gondor a haja,a robbi mind szog egyenes vagy eppen hajcsavarot hasznal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!