Első autónak egy opel astra f gsi 2. 0 16V?
Tisztelettel megkérném azokat akik nem ismerik ezt a tipust ne az alapján válaszoljanak hogy felmennek a hasznaltauto.hu-ra és kikeresik ezt az autót... azok inkább ne válaszoljanak.
Előre is köszönöm
Első autónak én valami elterjedtebb típust választanék ami az évek során bevált, már bizonyított technika és könnyű alkatrészt találni hozzá. Nem nagyok a méretei és könnyen kezelhető. 70-80-90 lóerősnél nem választanék erősebb autót, mivel előbb meg kell érezni, meg kell tanulni az erőt kezelni, szerintem csak elegendő tapasztalat után érdemes 100- lóerőnél erősebb autóra váltani. És számomra a fogyasztása is fontos lenne, hogy pénztárca barát legyen, ne keljen egy rakást pénzt költeni üzemanyagra, ha éppen egy kicsit tempósabban szeretnék haladni.
Szerintem az Opel Astra f jó választás lehet, de elsőnek inkább valami gyengébb kivitel. Gyengébb teljesítményűekből könnyebb jó műszaki állapotú példányt találni.
Azért azzal tisztában kell lenni, hogy ezek 20+ éves sportkocsik, még ha ki is fogsz egy viszonylag jó állapotút (relatív csillagos áron) akkor is öreg sportkocsi, rengeteg pénz lenne hosszú távon stabil, megbízható autót faragni belőle. A 2.0 16V egy kifejezetten jó motor, de eszik, ezzel nincs mit tenni. A kocsi rohadásra hajlamos, de ezt gondolom tudod,18 évesen (kb) egy ilyen kocsinak a biztosítása sem két fillér. Biztos, hogy van ennyi pénzed rá havonta? Én megfontolnám inkább az Astra G szívó OPC/coupe-t, azért az már sokkal fejlettebb technika stb. Alkatrész elérhető mindegyikhez, ez Opel:)
Én akartam sokáig Calibra-t/Astra GSi-t, de áldom az eget, hogy nem lett. Rengeteg meló és pénz egy ilyen autót a prémium modellhez mérten magas színvonalon tartani megjelenésben és műszaki állapotban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!