Audi A6 2.4 benzin V6 szeretnék vásárolni. Mi a véleményetek tapasztalatotok, erről a motorról illetve autóról? Van ezekben kettős tömegű lendkerék?
DE természetesen van hozzá utángyártva minden - csak az is elég drága (nyilván, mivel egy A6-os Audiról van szó).
A 2.4-es szívóbenzinest ismerem, autópályán 9-10L körül lehet tartani ha óvatos vagy, városban 12-14 adugótól és légkonditól függ... Nehéz a kasztni a szívómotor meg gyenge, alig megy. Egy mai 1.6-os dízel Octavia jobban megy, mint ez az A6.
A kasztni az évezred eleji kocsiknak megfelelően nagyon korrózióérzékeny, rohad mindenhol, felpúposodik a rossz minőségű fém (ez betegsége az összes akkori nem alumínium kasztninak). Ha valaha megtörték akkor annak az elemnek kapáltak.
Csinálni meg mindig lesz vele valamit, mert 12 éves autó. Főleg az elektronika fog először bekrepálni. De a futőmű is szörnyen drága hozá.
Én meg is szabadultam tőle már 10 éves korában.
Egyetlen pozitívuma, amit mondani tudok róla, hogy szép és kényelmes.
Gondolom akkor 2 lepedő környékén nézelődsz. Ennyiből én elfelejteném az öreg prémium kocsikat...
Benzines Mazda 6-ok, 2008 körüli Octaviák (lehetőleg benzin mert azok nem céges 400e km-es flottaautók voltak) sokkal reálisabb vétlek, mint egy öreg audi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!