Volkswagen Golf V 1.9 TDI,2005-os evjarat jo vasar lenne
"elso" autonak?
Figyelt kérdés
Azert tettem idezojelbe, mert a csaladban mar van egy F Astra. 20 eves vagyok, rovid tavra, varosba, meg kirandulni elmenni hasznalnam. Van valamilyen tipushibaja az autonak? Megeri megvenni?
2016. júl. 24. 01:06
1/6 anonim válasza:
"rovid tavra, varosba, meg kirandulni elmenni hasznalnam"
Akkor minek a dízel? Városba, rövid utakra inkább benzines autót, mert a rövid utak nem tesznek jót a dízel autóknak. Ha nincs ideje rendesen bemelegedni, akkor az a motor nem fog sokáig élni. Főleg a VW-Audi csoport 1.9TDI motorja érzékeny ezekre, turbó nem szereti. Kevesebbet eszik, az igaz, de egy szervíznél mélyebben belenyúlsz a zsebedbe, szerintem neked jobban megérné egy benzines autó. :)
2016. júl. 24. 01:16
2/6 anonim válasza:
én valami japán benzinest vennék,nekem nagy kedvenceim :D
az én "első autóm" anyám SX4-e volt. 1,5VVT motor,meglepően fickós,és anyám 5,7literrel jár vele(nemtudom hogy csinálja egyébként).nagyon szeretem,ha picit hülyülni akarok akkor mindig azzal megyek,a 2literes chrysler sebringemhez képest egy versenyautónak érződik a kis suzu.
2016. júl. 24. 08:55
3/6 anonim válasza:
Mivel az 1.6benzines nem túl acélos a vw-nél, így bőven jó lehet. Megbízható konstrukció, viszont hajtókarcsapágyat érdemes benne cserélni megvétel után, mert ezekben az euro4-es szériában 1-2-őt silány minőségben terveztek. (kb 5-10e ft költség). Városi járkálással nincs baja, ha a turó leesik az inkább ember probléma sem mint a városi hideg motor. Igaz nekem euro3-as szériás 1.9pd golfom van(tehát golf4), de köszöni szépen 400e +km után is bontatlan a motor, 370e km nél kellet kuplung+kettőstömegűt cserélni. (plusz külföldről származik az autó így kérdés hogy ez a km mennyire valós)
2016. júl. 24. 11:16
4/6 A kérdező kommentje:
Igazabol a varostol 8 km-re lakom, es nem nagy varos, jelzolampak nincsenek.. szeretnem vegre erezni hogy az auto megy, ha odalepek neki :) igazabol hajon dolgozom, 2 havonta megyek haza 2 hetre, amig dolgozom anyukam vezetne.. es ha hazamegyek akkor mennek turakra is vele, mert Erdelyben lakom, sok hely meg felfedezesre var..Transzfogaras, Transzalpina .. ezeken a helyeken szerintem nem art a nagyobb motor :)
2016. júl. 24. 16:52
5/6 anonim válasza:
Egy dizelt akkor sem jo ilyen tenyleg rovid utakra hasznalni. Vegyel akkor egy 2000 benzines VW-t, BMW-t vagy valamit ha odalepsz neki akkor menni fog az. :)
2016. júl. 25. 02:32
6/6 anonim válasza:
vegyél egy Chrysler 300M 3.5V6-ot :D iszonyat lent vannak az áraik,nagyon jó autót lehet venni nagyon olcsón.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!