Volkswagen Golf V (2005) autóhoz keresek olyan eszközt, amelybe be lehet dugni 3.5mm-es audio jack-et és lejátsza a gyári rádión (auxon át) a bemeneti hangot. Mi ennek az eszköznek a neve?
Elnézést a laikus megfogalmazásért de nem értek az autókhoz, viszont nemrég tulajdonommá vált az említett V-ös golf és olyan eszközt keresek, ami segítségével rádughatom a telefonomat (3.5mm-es jackel) a gyári rádióra és a hangfalakból hallgathatom a zenéimet (gondolom létezik ilyen :D). Vettem már FM transzmittert, ami nagyon szar minőségben játszotta át a hangot. A hazai autó tuning oldalakat böngészgettem de ultra gagyi az összes és kiismerhetetlenek ... pláne nem is tudom, hogy mi az eszköz neve amire szükségem lenne.
Ha linkeket tudnátok mutatni akkor hálás lennék érte.
Köszi a segítésget!
Az FM Transmittert felejtsd el, összeszed egy halom zavaró jelet és egyszerűen nem lehet vele jó minőségben továbbítani a zenét.
Valami ilyemsi kell neked:
Ennek van több változata, utána kell nézni pontosan melyik változatra van szükséged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!