MIt kell ahhoz egy autó motorján változtatni, hogy szívó dízelről turbós legyen?
Gondolom kell rá turbó, erősebb hajtókarok kellenek, meg talán erősebb vezérműtengely. Ezen kívül mit kell változtatni?
A kocsi amúgy is most megy teljes motorgenerálra, úgyhogy ha valamikor, talán most lenne érdemes belevágni a turbósításba. A kocsira már sokat költöttem, ismerem az előéletét és saját ízlésemnek megfelelően fel is újítottam, már csak a motor van hátra, így esélytelen, hogy eladjam, ennek tudatában kérnék válaszokat. Tudom, hogy százezrekbe kerül, de nekem megéri.
"Valószínűleg jobban tudja, mint itt bárki."
Miért, honnan tudod, ki van itt?
Nézd meg, van-e gyári turbós ebből a motorból, és nézd meg hozzá az alkatrészeket. Hajtókarcspágy, fekvőcsapágyak. Ha ugyanaz, az jó.
Hengerfejen cserélni kell a szívó, kipufogó csonkot(turbo), illetve egy turbós adagoló is kell rá, a szabályozásával, bekötésével.
Kérdés, ez milyen motor, mert pl az opel GM dízele turbóval is elég gyenge.
A beállítások miatt sokat kell majd vele bíbelődni, egyszerűbb egy motorcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!