Melyik robogót vegyem meg?
Aprilia sr50r factory vagy motowell magnet rs. Tudom hogy árban ég ès föld a kettő... .
A magnettet azért venném mert olcsó és teljesítményben teljesen jó, viszont az aprilia "szerintem" megbízhatóbb és minőségibb csak sajnos drágább. Esetleg leírnátok saját tapasztalaitokat véleményeiteket a két robogóról és hogy melyiket érdemes megvenni. Kérem csak olyan íjon aki jártas ezekben. Előre is köszönöm
Nekem 2000-es karbis SR-em van. A 4 év alatt egyszer sem hagyott cserben. Csakis Aprilia motort fogok venni bármi legyen. Motowell van egy ismerősömnek, de csak a gondja van vele. Sok esetben az ár a minőség rovására megy.
Ha újban gondolkodsz, nem ajánlom az Aprilia-t, megveszed 700.000-ért kihozod és már is 500.000-at ér. Találsz használtat is patika állapotban, fele annyiért.
Köszönöm lehet hogy akkor használtat fogok venni.
Esetleg még azt le tudnád írni hogy mi a különbség aprilia sr50 r és aprilia sr50 r factory között. Èn csak annyit láttam hogy a factorynak az analóg mutatója a fordulatszámot méri a sima sr50 r meg a km/h mèri. Más különbség nincs is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!