Szerintetek melyik robogót vegyem meg? Motowell Magnet Yoyo 4T vagy Magnet 4T
Nincs olyan, hogy Motowell Magnet Yoyo.
Van Motowell Magnet, és van Motowell Yoyo.
Amúgy újonnan vennéd, vagy használtan? Én a Magnet-et ajánlom, azon belül is vna ugye City, Sport meg Rs. Én az Rs-t vagy a Sport-ot ajánlom inkább.
Amit még érdemes tudni:A 4t kevésbé hajlamos hogy tönkre menjen(mert a 2t-nél jobban kopnak az alkatrészek is)
Ha picit menni is akarsz vele akkor vízhűtéses gép az jobb erősebb.
és a 2t-hez nem kell drága olajokat venni mert ilyenekbe sima occsó ásványi olajat raksz attól csak tönkre megy...
Első válaszoló: igen csak erről az oldalról másoltam ki a nevét [link] és ott így van feltüntetve :)
Használtan venném, és mindenféle képpen csak 4T-se szeretnék.
1. válaszoló vagyok. Ó, értem. :)
Én 4t-ben is inkább a Magnet-et javaslom. Egyrészt több van belőle, másrészt én arról hallottam jókat, a Yoyo-ról pedig nem sok véleményt hallani.
Egyébként a Magnet-ekről itt tudsz olvasni véleményeket: [link]
Amire figyelj oda,könnyen induljon,miután beindult,utána hallgasd meg,nem szabad kattogó,kopogó,ciripelő,csattogó hangot adnia a blokknak.
Amire még érdemes odafigyelni az az hogy legyen gyári állapotú.Ne legyen tunningolt mert az a megbízhatóságra megy rá mert ezeket a kis gépeket nem arra tervezték hogy majd tunningolva lesznek.VAn egy ismerősöm az kis robogójával minden évben elmegy a balcsira probléma nélkül(fojtások is benne vannak).Ezt egy tunningolt robogóval már nem merném bevállalni,vagy egy olyannal amihez hozzányúltak.
Amit tudnod kell kérdezni:Mikor cseréltek benne utoljára :olajat,gyertyát,szíjat,görgőket.Volt e olyan amit ezen felül cserélni kellett e?
Kérdezd meg mennyi a fogyasztása 100km-en.
Egy jó állapotú robogó általában szépen is néz ki mert a gazdája vigyáz,rá ,szal ha gyári fényezés van a mocin ami csilli villi akkor arra érdemes rámenni.
Még valami:Vigyél magaddal valakit,lehetőleg olyat aki legalább egy picit konyít hozzá.Ez azért is kell mert a szerződésen kell egy tanú a te részedről,másrészt azért is jó mert ketten is megnézitek a robit és lehet ha egyedül mennél akkor lehúznának(sosem lehet tudni)
Sok sikert!
Köszönöm szépen a segítségeteket :)
Egy 2010-es Magnet 4T lett, nagyon szép jó állapotban van,2500Km van benne, 110.000ért vettük. Kellett egy aksi csere, és még annyi, h a benzintank jelző nem működik, plusz az index, csak ég nem villog és nem ad jelző hangot.
Folytás már nincs benne, ne hogy azt hidjétek, hogy csak 65-el tud menni... ez van írva az oldalon de simán viszi a 80-at :D meg is lepődtem xdd
Itt egy kép a kicsikéről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!