Ez nem káros a motornak, hogy ilyen alacsony fordulaton használják?
Azért kíváncsi lennék mekkora az olajnyomás 900-on....
Lehet jóvicc vele ilyeneket csinálni,csak aztán nehogy csapsüllyedés legyen a vége.
Én már azt se szeretem ha a 2 ezer alatt van a fordulat,igaz az 2 ezres szívóbenzin.
Alapjában véve káros, de itt más a helyzet.
Itt egy brutálerős, modert Audi A8-ról van szó, ami természetesen autómataváltós. És úgy van ez kitalálva, hogy mindig a legoptimálisabb fordulaton dolgozzon a motor. Nem is tudnál egyebet csinálni, sportbómdba kéne rakjad, hogy magasabb fordulaton tartsd a motort, másképp úgyis felvált a váltó. Egyébként ha 70-ről 71-re akarna gyorsítani, azon pillanatban észrevétlenül visszagangolna a váltó legalább egy sebességet, így nem 900-as fordulaton lesz leterhelve a motor.
Hozzá kell tennem, hogy én is ellene vagyok ennek a nagyon alacsony fordulatosdinak, de ezek az autók bizonyítottak, a motorok bírják ezeket az alacsony fordulatokat, ha egy okos autómataváltóval van kombinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!