Golf 3, vagy öreg ibiza?
Igen,az összes romos olajkályha TDI-vel meg lehet csinálni.
Bár a tiéd csak füstölni fog,mert a ropogáshoz nem csak az adagolót kell eltekerni.
Nem értem miért jó az ha lejáratja magát az ember közúton ilyen Golf 3 és Ibiza jellegű szakadt romokkal ahogy pattog meg kormol,meg amikor belekenik a fejét a kormányba a pirosnál ha éppen idegesebb embernek kormol oda.
De persze ha élvezed hogy nevetség tárgya vagy,akkor lehet Ibiza és Golf TDI is,mind a kettővel meg lehet csinálni.
Amúgy a videó csalóka bár nem néztem végig csak beletekertem, de ott jóval újabb Ibiza-k mentek konkrétan a (2001-2008) között gyártott típusok, ezzel hol van pariban a 3-as Golf?
Gondolom te a II-es Ibizara gondolsz amit 93-99-ig gyártottak, azzal érdemes összevetni a 3-as Golfot, de hogy melyik, hogy pattog, meg okádja a füstöt azt nem tudom, mert @rva gáz mindegyik!
Ma a megyeri hídon szerettem volna valami öreg transportert megelőzni, érzékelte nyomott egy kövér gázt, tömény korom füst és minden egyéb jött ki, végül elengedett, de borzasztó volt, hogy ez valahol okésnak számít! (amúgy román kisbusz volt)
Köszi a választ :D én imádom a pattogást :D eljárnék én benzines pattogóssal is, de most tdi-re van keret :D
mk2-es ibiza is van benne, az első 2 kapásból az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!