Anonymus950 kérdése:
Üdv! Motor vásárlás?
Figyelt kérdés
Egy lánynak akinek belső combhosza 70-72cm milyen motort jaasolnatok? A2 jogsija van, plusz 1,5 évet motorozott valami 125-os hondaval. Olyan kellene amirol azert rendesen leerne a lába, hogy megtudja tartani. (uncsimrol lenne szo, kérdezte, hogy szerintem melyik lenne jo , de semmi nemjutott eszembe aminek ilyen alacsony lenne a nyereg magassága.
Köszönöm!
2016. júl. 19. 18:39
1/8 anonim válasza:
Suzuki gs 500.
Vagy Honfa cb 500F.
3/8 A kérdező kommentje:
Ezek ulesmagassaga 790mm, arrol leerne ugy a lába, hogy megtudja tartani normálisan? Azert csak 7-9 cm)rel magasabb.
2016. júl. 19. 21:41
4/8 anonim válasza:
Hali. Nekem is 70cm a belső combhosszom és mikor motort szerettem volna venni, akkor én is gs500ban gondolkodtam. Megbízható, olcsó és jó is! Szerintem a legtökéletesebb választás. Az sem baj, ha lábujjhegyen ér le a lába. Én legalábbis úgy is meg tudtam tartani egy motort, ha csak a lábujjhegyem ért le.
5/8 anonim válasza:
Ja és én is lány vagyok. :D Mielőtt letörpéznél. :P
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi! Mint irtam uncsimnak lesz, de nem torpeznelekle mert ferfi lettemre én is csak 165-7 vagyok szoval...
Akkor lehet csak ilyet nézegetünk majd, mert egyutt megyunk megvenni majd.
Megegyszer a koszi a gyors es ertelmes valaszt. 😉
2016. júl. 20. 11:06
7/8 anonim válasza:
Sok balesetmenteset! :) (a nem törpe lány. :D)
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi! Viszont!😉
2016. júl. 20. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!