Az autoalkatreszonline24.hu oldal az működik egyáltalán?
Üdvözlöm!
Meg szeretném kérdezni,hogy megérkezett e a megrendekt alkatrész,amelyet erről az oldalról rendelt?
Néhány infó a cégről:
- Német, megegyezik az "Autodoc" céggel, weboldal, mobil app is hasonló, kínálat valamiért néha eltér
- a "készleten" jelzés semmit nem jelent, esélyes, hogy a rendelésed után rendelik meg ők is, ha meg tudják egyáltalán
- így nem is 1-2 nap a szállítás, én közel 3 hétig vártam, mire DHL tracking kódot kaptam, és még a terméken is módosítani kellett
- ha úgysem sürgős (különben ne őket válaszd) érdemes 21+%-os kedvezményre várni, 1-2 héten belül biztosan lesz
- a L1 ügyfélszolgálat angol, de ha eljutsz "Valikáig" akkor nyert ügyed van, ő nagyon segítőkész, mindent megold
Nem csak a garanciával, hanem az ügyfélszolgálattal is vannak problémák(Legalábbis 1-2 éve amikor érdeklődni akartam, hogy mikor kapom meg, elérhetetlen volt telefonon)
Viszont, elég olcsó az alkatrész, főleg a magyar alkatrészboltokhoz képest. (Persze ha nincs 40% kedvezményed)
Iszonyú lassú,több alkatrész nem passzol-a rendszerük szerint igen....vissza nem vesznek,elküldenek inkább.
..felejtős.Garancia sincs,ha még bontatlant sem cserélnek..
Nekem kiküldtek egy nem működő generátort, ami elvileg vadi új. Rengeteg idegeskedést és ezernyi probléma kihúzása után az autóvillamosságis mondta ki rá az áment, megpróbálkozom vissza kérni a pénzt (van ez a 100 napos visszatéritéses bizbasz náluk) a régit meg felújíttatni.
Engem nehezen tudnak eltántorítani a boltok, nekik sikerült.
Nissan Primera 2.0i 16V P11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!