Bmw E46 330D-t szeretnék venni a héten! Vásárláskor miket és hogyan kell megvizsgálni rajta?
Figyelt kérdés
Összeírtam 3 autót is ami tetszik. Az áruk eléggé ingadozó 1,3-1,7 között vannak.
Szeretném mindhármat megnézni és utólag dönteni!
Amelyik véleményem szerint a legjobb ár-érték arányú, azt vinném el szervízbe átvizsgálásra vétel előtt.
Tudnátok pár tippet adni, hogy mit hogyan nézzek meg?
Pl honnan tudom, ha haldoklik a porlasztás, a turbó, a kuplung, a váltó?
Rozsdát és esztétikai dolgokat meg tudom nézni magam, de a szerkezetihez nem értek! Szerelő ismerősöm nincs, akiben megbíznék!
Fontos lenne a jó autó választás, nem szeretnék mellényúlni, ugyanis nem lenne pénzem másikat venni, és nem szeretnék fél év alatt félmilliót rákölteni.
Köszi a segítséget!
2016. júl. 18. 01:06
11/12 anonim válasza:
egy jó állapotú e46 330d ( főleg coupe)-nak olyan értéke, van, hogy meglepődnének a "bontószökevényező" hozzá nem értők, ez nem egy 316i,
12/12 anonim válasza:
A tesco parkolóban vagy a faluszéli putriban biztosan. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!