Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire kell használt autó...

Okrwdw kérdése:

Mire kell használt autó vásárláskor figyelni?

Figyelt kérdés

Egy kereskedőhöz megyek holnap, és sajnos nincs aki eljöjjön velem, én pedig valamennyire laikus vagyok.

Az autó egyébként egy 2004-es Hyundai Coupe 990 ezer forintért (150 ezer km).

Ha beleülök és kipróbálom, mi az ami egy laikusnak is feltűnhet és nem oké? Az autó most kapott friss műszakit, de gondolom ez semmit nem jelent a mai világban....20 ezer forintért bármi átcsúszik.

Alapból a km kicsit fura nekem, hogy ennyi legyen egy 2004es autóban, amit valószinűleg nem az idős nénik vesznek és kímélnek meg.

2016. márc. 29. 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Az enyém 2004 év végi, 115 ezer km-rel vettem, és valós. Én viszont magánszemélytől vettem, ő nem tekergette sehova. Csak leírom, hogy van ilyen, persze ami kereskedésben van, abban bármennyi lehet.
2016. márc. 29. 17:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Az ár akkor reális? Beütöm használtautókra, és konkrét 200 ezer forinttól 3 millióig találok Coupet, hasonló évjáratot, ami nekem elég fura :/
2016. márc. 29. 17:30
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

A hirdetést belinkelnéd?

Egyébként én sem vagyok egy nagy szakértő, de megnézném a rohadást (sárvédőívek/küszöbök) a csomagtartóban emelt meg a szőnyeget, ha forrasztás/hegesztés egyszóval barkácsolgatás nyomai látod, akkor valószínűleg törve volt az autó (ugyan ezt a motorházban is nézd meg)

Valamint megnézném hogy az olajban nincsenek e darabkák/habzás, ami hengerfejre utal.

Hirtelen ennyi jut eszembe, de ezen kívül még számtalan dologgal lehet átverni valakit, de biztos van aki jobban ért hozzá, és megírja, nekem ennyi jutott eszembe.

2016. márc. 29. 17:38
 4/12 A kérdező kommentje:
2016. márc. 29. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
A belseje alapján szerintem simán valós az a 150 ezer.
2016. márc. 29. 18:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Illetve az, hogy 990 ezer úgy h friss műszakiztatják és reg adó, ez nem túl olcsó így? Fura.
2016. márc. 29. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
2016. márc. 29. 22:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez a cikk nagyon jó iylen tekintetben, lényegében minden benne van amit egyszerü ember ellnörizhet.
2016. márc. 29. 23:27
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
Már megint mi nem tetszett, hogy le kellett pontozni? Első vagyok. Nem láttatok még keveset futott nem 2 éves autót? Annyi van bent, csak leírtam, hogy ilyen is van, nem feltétlenül van visszatekerve minden létező autón az óra. Az 5 éves Corsánkban van 16 ezer km, biztos azt is visszatekerték, amikor újan vettük. De láttam már 2003-mas A3 Audit 58 ezer km-rel, ami valós, mert ismerem a tulaját, aki szintén újan vette.
2016. márc. 30. 10:35
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztalak le :( Nem nagyon használom ezt a fórumot, azt sem tudtam mire van :D

Apám ma arra járt, megnézte az autót. Kívül-belül nagyon szép, nagyon rendben van, motortér gyönyörű tiszta...

Pénteken elmegyek egy hozzáértővel, ha rábólint , akkor el is hozom :) Azt hiszem ez a kocsi maga a stílus, aki meg gyorsulgatni akar, az üljön be egy 25 éves rohadó 3as zöldséges BMWbe :D

2016. márc. 30. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!