Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire kell használt autó...

Okrwdw kérdése:

Mire kell használt autó vásárláskor figyelni?

Figyelt kérdés

Egy kereskedőhöz megyek holnap, és sajnos nincs aki eljöjjön velem, én pedig valamennyire laikus vagyok.

Az autó egyébként egy 2004-es Hyundai Coupe 990 ezer forintért (150 ezer km).

Ha beleülök és kipróbálom, mi az ami egy laikusnak is feltűnhet és nem oké? Az autó most kapott friss műszakit, de gondolom ez semmit nem jelent a mai világban....20 ezer forintért bármi átcsúszik.

Alapból a km kicsit fura nekem, hogy ennyi legyen egy 2004es autóban, amit valószinűleg nem az idős nénik vesznek és kímélnek meg.

2016. márc. 29. 17:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Egy nepper haveromat kiküldtem, a diagnózis a következő volt:

A kocsi hibái:

MINDEN LÉTEZŐ HELYEN TÖRVE VOLT !!!! Nincs rajta gyári festés, minden újra lett fújva, a tetőn még a lemez sem lett megjavítva. A kuplung gatyán, komplett csere. Négy féktárcsa rohad. Tornyok rohadnak. Az ajtó beázik. A két lámpa cserélve volt, és ráadásul nem is egyforma. A motor hangja alapján legalább 250 ezer km és nem 155. Azt mondja, hogy ketten KERESTÉK, és nem találtak 1 darab csavart ami ne lett volna megbontva....

Jah igen EXTRA: a kocsi hátulján látják azt a bika jelet. Olyat csak MO-n lehet szerezni, tehát már MO-n is volt forgalomban az autó, ezt nem közölték (frissen, külföldről behozott, aha....)

2016. márc. 31. 20:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Zőccséges BMW? Zőccséges Merci van. :D
2016. márc. 31. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!