A Népfürdő utcában túlbozgott a parkolóőr. Van egy bírságom, a megvásárolt jegy ellenére (egy perc van a jegy és a bírság között)?
Reklamáltam. Azt írták vissza, hogy 30 nap alatt bírálják el, de fizessem be a bírságot, majd visszautalják...
Mi a teendő? Lehúzás befizetése egyértelműen nem megoldás.
(Az első hibát már elkövettem, a parkolóőr még él)
Kedves Kamerás kolléga.
Több okból is azonnal(!) veszek jegyet fizető övezetben. Nagyon rosszak a tapasztalataim. Évekig kaptam "pótdíjazást", esetleg végrehajtást olyan helyekről, ahol életemben nem jártam, olyan időpontokról, amikor nyilvánvalóan vidéken vagy külföldön voltam. Egyszer a közteresek olyan fényképpel támasztottak alá egy bírságot, ahol egy azonos típusú és színű autó rendszám a talpas (!) betűtípussal volt átütve. A kép megtekintése után "módosították a bírság összegét".
Nem húzgálom a magadfajta ingyenélő hiénák bajszát
Kedves Kamerás kolléga
A saját tapasztalatom, hogy a parkoló cégek nagyon durván trükköznek:
Egyszer volt jegyem, megbírságoltak. Éppen egy ügyvédi irodának dolgoztam. Még volt annyi a parkolójegyben, hogy visszasétáltam, és elfaxolták a jegyet és a bírságcédulát a parkolós cégnek. Tanúként megjelölve másfél oldalnyi ügyvéd. Arra az autóra soha többet nem kaptam bírságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!