A Népfürdő utcában túlbozgott a parkolóőr. Van egy bírságom, a megvásárolt jegy ellenére (egy perc van a jegy és a bírság között)?
Reklamáltam. Azt írták vissza, hogy 30 nap alatt bírálják el, de fizessem be a bírságot, majd visszautalják...
Mi a teendő? Lehúzás befizetése egyértelműen nem megoldás.
(Az első hibát már elkövettem, a parkolóőr még él)
pucoló
Nem, a szabály szerint van 5 (!) perced megvásárolni a jegyed a parkolás megkezdésétől számítva! (legalábbis Budapesten)
Bizony. Ezt akarták bevezetni a buzomókok Pesten, h azonnal jegynek kell lenni a szélvédőd mögött, amint megállsz. Aztán elkaszálták, meg azt is el kellett volna, aki ezt kitalálta és jóvá hagyta. Van legalább öt perced megvenni a jegyet. A rohadéékkal találkoztál?
Én sem fizetném be a jogtalan büntetést. Hogy ők használják a pénzem, amíg kegyeskednek visszautalni? Ingyé? Rohadjanak meg!
A "telefonos ügyfélszolgálat" szerint ha 5 percen belül vettem a jegyet, "várhatóan pozitívan bírálják el a kérelmemet"
Na ezzel több bajom is van:
Az egyik, hogy majdnem fél óráig csak automata nyomta a fülembe a "verbális eszméket", mire emberrel (már ha embernek számít, aki ilyen munkát vállal) sikerült beszélni. Ki fogja a telefonszámlámat kifizetni?
Mi az hogy "30 napon belül várhatóan pozitívan fogjuk elbírálni"?
A befizetés határideje 15 nap, 30 napig ülnek a cédulákon?
Mi az, hogy várhatóan? Az egy perces eltérés után, hogyhogy nem azt közölték, hogy "elnézést kérünk uram, a túlbuzgó munkatársunknak holnap már nem kell dolgoznia, a feleségének küldünk egy csokor virágot, bocsánatkérésképpen"
Na jó bilibe lóg a kezem. Autós vagyok, engem korlátlanul lehet sarcolni.
Tőlem mindenkinek ment a zöld kéz
Én meg azt mondom, hogy nem vettél jegyet mindaddig, míg a parkolóőr nem kezdte megírni a büntetést. Ha nem így van, akkor elnézést kérek.
Egy kamerarendszerrel figyelt parkolóban voltam kameraszobás 3 évig, tudod hány ilyen esetet láttam naponta? Ott a felvételeken jól látszott a behajtás időpontja, és a jegy megvásárlása közötti idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!