Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mindegy milyen olaj van az...

Mindegy milyen olaj van az autóban?

Figyelt kérdés

Szóval. Most voltam műszakiztatni az autót. Az az olaj volt benne, ami itthon van. Volt olajcsere de nem tudom, hogy milyen olajt öntöttek bele. Jó lesz az amit eddig is töltöttem?

Eddig Total Quartz 10W40-et töltögettem ha alacsonyan volt az olaj szint. Suzuki az autó és Suzuki szalonban is volt a műszaki vizsga ott a Ecstar motorolajat reklámozták vagyis szórólapokon az volt.

Ha netán azt töltötték bele, akkor lehet még az itthon lévő Total Quartz-ot beleönteni ha alacsonyan van az olaj?

Az a baj, hogy egyáltalán nem tudom milyen olaj van jelenleg benne, milyet öntöttek az olajcserénél.

2016. júl. 14. 17:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan utántölthetsz a total olajból. Nem fog gondot okozni.
2016. júl. 14. 17:20
 2/11 anonim válasza:
suzukiba kell olaj?
2016. júl. 14. 17:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Most megnéztem az olajszintet és olyan mintha nem is lenne benne olaj. Nagyon minimális van a nívópálcán jóval az minimumszint alatt.
2016. júl. 14. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:

az baj...ha megteheted, akkor ereszd le a régi olajat, bármikori, bármilyen, és tölts bele fullszint olajat...5w30, 5w40..API SM, SN a lényeg..ez leszedi a régi koszt, és pár ezer után újra cseréled az olajat és a szűrőt..

arra ügyelj, hogy lehetőleg a nívópálca felső rovátkájáná legyen a szint..

kérdés, mennyire eszi az olajat?

2016. júl. 14. 17:44
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát ma voltam műszakiztatni és olajcserét is kértem.

Most néztem meg és nem mutatja a nívópálcán az olajat csak az alján. Szóval lehet nem is töltöttek bele olajat?

2016. júl. 14. 17:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Az sincs kizárva
2016. júl. 14. 18:37
 7/11 A kérdező kommentje:

lehet nem tudták milyet használok vagy nem tudom.

Mindegy csak jó lesz bele a Total Quartz 10W40.

2016. júl. 14. 18:40
 8/11 anonim ***** válasza:
A szintet hogy nézted? Közvetlenül leállítás után nekem is épphogy minimumon van. De ha várok 10-15 percet, lefolyik az összes olaj és akkor jó a szint.
2016. júl. 14. 20:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Most már jó de sokkal világosabb mint ami régen volt
2016. júl. 14. 20:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez ilyen barnás kávés, míg ami nekem régen benne volt az sötét barna volt.
2016. júl. 14. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!