E39 525d vagy 530d?
maradnek a tipusnal mert hetvegi autonak volt egy 530i mindenapokra meg 318d
osszekoltozes miatt helyhiany alakult ki igy mind ketto automtol megvaltam es a kettot osszegyurva nezelodok e ket kocsi utan!
6henger maradjon! kezi valto maradjon! varosi hajtas miatt a benzin nem eletkepes igy marad a diesel.. szerviz koltseg nem izgat mert az elozokkel is kellet menni (mint minden autoval) olcsobb lesz mint ket autot fentartani.
az 530as 14l atlagot tudott a 318d meg 7l. 530d rol meg ugy tudom hogy 8l de szerintem 9-10koruli a valos.
hogymondjam ezt a varost: javaresz varosban jarkalok de sokat megyek hosszu tavra ahol a nagykobcentis benzin mar nem mukodik nekem. a ket kocsi pont ezert volt jo. egyik kiszolgalt hetvegen meg nyaralasoknal a kicsi takarekos diesel meg a hetkoznapokba. igy ezeket kellett gyurnom es igy szuletett meg az 525d 530d
igen azt tudom hogy az 30d erosebb aszthiszem 190loeros a 25d meg 160, de ugy nagy kulombseg nincs a ketto kozott?
fogyasztas is olyan +/-1 liter
utolso:
melyik 330xd rol van itt szo? E46 vagy E90
egy 3literes osszkerekestol szep a 7vegyesbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!