Az hátráltatni fog a vezetés megtanulásában, ha automata váltós kocsival gyakorlok?
Szerintem nehezebb dolgod lesz.
Általában mindig, amikor újat tanul az ember, először a nehezebb utat érdemes választani.
Pl laborban megtanultunk kétkarú mérleggel is mérni, csak azután használtuk a digitálisat, mert mi van, ha bedöglik a digitális? Akkor sem állhat meg az élet.
Hát nem tudom, kezdő vagyok, nekem egyelőre világ szopása a sebváltó, és ezzel a legtöbb ismerősöm így volt eleinte, aztán volt aki megbarátkozott vele, volt aki nem.
Neked kell tudnod, hogy mennyire vagy rugalmas, nekem szerintem 3-szor annyi óra kéne hogy megtanuljak váltani, ha már gyakoroltam volna automatán, én hajlamos vagyok rá, hogy berögződjenek a dolgok, és nehezen változtatok. Ha te nem ilyen vagy, akkor nem lesz gondod.
De nyugi, azért leszel ott a tanfolyamon, hogy megtanuld, szóval azért nem a világ vége az se, ha eleinte bénázol kicsit, sokakkal megesik.
Semmi baj nincs azzal, ha megtanulod kezelni az automata váltós autót(is). Azzal azért számolnod kell, hogy az "automatás kocsink van" vagy az "Apum meg szokta engedni", magyarázat, nem elegendő a manuális váltó kifogástalan működtetéséhez.
Az oktatók/vizsgáztatók nem nagyon vevők az ilyen magyarázatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!