Nagyobb teljesítményt szeretnék elérni a simsonomnál. Ez így jó? Többi lent!
Van egy simsonom, és felszeretném egy kicsit tuningolni. Ezekre gondoltam:
60-as henger
Leovinci kipufogó
És egy 21mm amal karburátor
Meg talán esetleg valamilyen erősített vagy milyen hajtókar.
Így ezekre gondoltam. Ez így jó? Ha esetleg nem akkor írnátok egy más alkatrészeket amikkel nagyobb teljesítményt érhetek el? És ha esetleg jó akkor mire kell odafigyelnem az összerakásnál. Meg szerintem a hengerszetthez nem adnak hengerfejet, szóval arra amit fennt linekeltem, rámenne a gyári? Előre is köszönöm a válaszokat!
60-asnál még nem szükséges az erősített hajtókar. Ha S51-es a hengered, akkor annak helyére illeszkednie kell az új hengernek, és jó lesz rá a régi hengerfej is.
Simsont nem éri meg "thuningolni". Ha kiszámolod, a végére már meglenne a korlátlan jogsid ára.
Meg igazából ebből a videóbol szedtem ezt az ötletet:
És nem tűnik olyan bonyoluktnak ahogy megcsinálják, meg azért szeretném hogy minimum úgy 82-vel menjen a simó :)
Én is ilyen voltam, de én még olcsón 30-40e Ft-os tanulópénzből megúsztam.
A karburátorcsere is szükséges a teljes tuninghoz. Nagyobb főfúvóka általában társul hozzá... Egy a lényeg, finomhangolni szükséges. Tirisztoros gyújtás alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!