Nagyobb teljesítményt szeretnék elérni.14 ezer forintból ez milyen alkatrészekkel lehetségesek? (CPU, RAM)
Figyelt kérdés
14ezer forintból milyen CPUra és Mennyi RAMra lenne szükségem? Vagy hogy egyáltalán ennyi pénzből összetudnék e rakni egy akkora gépet hogy legalább a SIMS 3 lagg mentesen elfusson. Segíthetnétek például az alkatrészek linkelésével! (MSI MS-7528 alaplap)2014. ápr. 21. 18:05
1/9 anonim válasza:
Mennyi ramod és milyen procid van most? Ebből a pénzből mindkettőt nem lehetne, vagy-vagy, de inkább ramot.
2/9 anonim válasza:
milyen videó kártyád van? milyen proci van most a gépben? mennyi ramod van most? az alaplapodat megnéztem jó pár core 2 duo és quad core procit támogat.
3/9 A kérdező kommentje:
Intel Celeron Dual Core E1400 2GHz és 1Gb Ram ezek így elég gyengék.. ezért szeretnék változtatni.. mert manapság már a facebook és a youtube együtt is leterheli.. De ha +Ramot rakok a gépbe akkor csak sipol hogy hibás a ram pedig már körülbelül 5 félével próbáltam..
2014. ápr. 21. 18:10
4/9 A kérdező kommentje:
Geforce 8600GT
2014. ápr. 21. 18:11
5/9 A kérdező kommentje:
Na valaki? :D
2014. ápr. 21. 18:41
6/9 BM-Striker válasza:
14-ből Sehogy.
Az én gépemem (Phenom 2 955@4ghz, HD6750,4gb DDR3) se futott túl szépen a Sims 3.
Vegyél bele egy Core 2 Quad-ot vagy legalább egy Core 2 Duo E8400-at.
7/9 anonim válasza:
A memóriád nagyon kevés.Elsőnek azon változtatnék. Mondjuk 4-6GB nem ártana. 4GB talán ki is jönne egy tízesből. Ameddig meg nem tudsz új procit venni addig megtuningolod azt a cerkát.
8/9 anonim válasza:
15-6 ból ki lehet hozni egy q 6600 procit + 2gb ramot így lenne 3 giga ramja szerintem kezdésnek ez jobb lenne .. és fontosabb is.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!